Diana Puşcaşu bisează pentru CSŞ Lugoj în Bucureşti la săritura în lungime iar LPS Banatul ia tot locul I, cu ştafeta fetelor

După ce ieri a urcat pe podiumul probei de 100 de metri, Diana Cristina Puşcaşu s-a impus astăzi pentru CSŞ Lugoj la săritura în lungime a etapei finale a Campionatului Naţional de juniori 3, tot în această a treia reuniune a competiţiei începută ieri Puşcaşu mai clasîndu-se a patra pe 200 metri iar fetele de la LPS Banatul, dintre care Cristina Daniela Bălan s-a situat a şasea pe 200 metri, cîştigînd cu ştafeta.

Puşcaşu, din generaţia 1998 şi antrenată de profesorul Adrian Vrudnik, a sărit 5,49 metri, iar pe 200 a fost cronometrată în 26,28, cu 19 sutimi mai rapidă decît timişoreanca Bălan. Lugojanca a obţinut astfel clasări pe locul 1, la săritura în lungime, pe 3, la suta de metri, respectiv pe 4, la 200, ceea ce o recomandă a fi o complexă atletă în devenire.

LPS Banatul a cîştigat ştafeta junioarelor 3, cu timpul de 2.23.09 şi aproape două secunde mai iute decît LPS Suceava. Adelina Mihaela Iftimiei, Sara Avramovic, Veronica Elena Popa şi Cristina Daniela Bălan au încheiat cu brio întrecerea feminină a etapei finale, 3 dintre junioare fiind din generaţia 1998 iar Avramovic din ´99.

La întrecerea din Bucureşti au concurat 455 atleţi de la 103 cluburi, dintre care 222 fete şi 233 băieţi.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Atletism, Sport juvenil, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 5 = unu

 


Ultimele articole din categoria Atletism: