Diana Puşcaşu (CSŞ Lugoj), vicecampioană naţională în „Lia Manoliu”

Atletismul timişean a avut o unică reprezentantă între cei 74 de sportivi aliniaţi de 33 de cluburi la Campionatul Naţional de probe combinate în sală pentru seniori, tineret şi juniori 1, 2 şi 3, ce a avut loc duminică şi azi în complexul sportiv naţional „Lia Manoliu”, dar Diana Cristina Puşcaşu n-a dezamăgit, ocupînd locul 2 şi devenind vicecampioană naţională în întrecerea de pentatlon a junioarelor 3.

Ca o combinată a mai multor probe atletice, pentatlonul implică un grad sporit de dificultate, junioara din generaţia 1998 antrenată la CSŞ Lugoj de profesorul Adrian Vrudnik continuînd însă linia bunelor sale evoluţii din ultimii ani şi fiind depăşită de o singură sportivă, care, prin rezultatele sale, a atins două noi recorduri naţionale ale categoriei, şi anume 9,36 secunde pe 60 metri garduri respectiv un total de 3.326 puncte.

Diana Cristina Puşcaşu a totalizat 2.832 de puncte, încheind a doua din 11 la start şi fiind devansată de dubla nouă recordmană Georgiana Aniţei, de la SCM Bacău.

Puşcaşu, care de la anul va concura între junioarele 2, a înregistrat 9,49 secunde pe 60 metri garduri, 1,40 metri la săritura în înălţime, 5,34 metri la săritura în lungime, 8,28 metri la aruncarea greutăţii, respectiv 2:52.37 pe 800 metri. Cu aceste rezultate, Puşcaşu s-a clasat a opta la categoria superioară de vîrstă, cea a junioarelor 2.

Acest articol a fost publicat în Atletism, Sport juvenil, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 × = patruzeci

 


Ultimele articole din categoria Atletism: