Drăghici, triumf! Timişoara, finish bun la Grand Prix Cadeţi

Încă o victorie timişoreană, în chiar penultima probă a celor două zile de concurs în cadrul întrecerii indoor de Grand Prix pentru juniori II, cadeţi, şi juniori III, găzduită vineri şi sîmbătă de sala „Lia Manoliu”. Marcus Rafael Drăghici, un cadet născut în ´95, cu dublă legitimare la LPS Banatul şi CSM Timişoara, şi pregătit de antrenorul emerit Ioan Damaschin, a cîştigat cu timpul 23.34 secunde proba de 200 metri a cadeţilor.

Nicolae Adrian Jurjiu, născut în 1996, în primul său an de competiţii la cadeţi, şi pregătit la LPS Banatul de profesorul Marcel Grigorescu, s-a clasat în aceeaşi probă pe locul 5, în 24.36 secunde.

Profesorul Ioan Damaschin a reuşit cu această ocazie să îşi şi menţină „puii” în ambianţa pregătirilor de sală, departe de gerul Timişoarei, unde, se ştie, tinerii atleţi localnici s-au antrenat, ca în fiecare an, în frig şi pe piste îngheţate pentru acest sezon indoor, cei 3 juniori „mai mici” pe care îi are în grijă şi care evoluează cu dublă legitimare, şi anume Marcus Rafael Drăghici, Mirabela Nicoleta Trăilescu şi Ioana Teodora Gheorghe, urmînd a-şi continua ciclul de pregătiri pe parcursul întregii săptămîni viitoare în Bucureşti, în aceeaşi locaţie a concursurilor.

Acolo se vor alătura Adelinei Pastor, lui Claudiu Vătămanu şi Cosmin Dumitrache, ceilalţi atleţi sub aripa profesorului Damaschin şi rămaşi în pregătire centralizată în Bucureşti, în urma primelor două concursuri de Grand Prix pentru seniori, tineret şi juniori I, derulate la finele săptămînilor precedente.

Pentru atleţii Timişoarei urmează în week-enduri succesive participarea la continuarea sezonului de sală, şi anume cu Campionatul Naţional de juniori I (17-18 februarie), Campionatul Naţional de seniori şi tineret (24-25 februarie) şi Campionatul Naţional de juniori II (2-3 martie)

Acest articol a fost publicat în Atletism și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Drăghici, triumf! Timişoara, finish bun la Grand Prix Cadeţi

  1. Draghici Denis spune:

    Bine frate!

  2. Agavriloaie Iohanna spune:

    Felicitari Marcus!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− patru = 2

 


Ultimele articole din categoria Atletism: