Dumitrache, Banda-David şi Ilie, şi ei la „Cupa de Cristal”

Atleţii timişoreni care s-au aliniat sâmbătă la start în cea de-a doua zi a „Cupei de Cristal”, competiţie din cadrul Campionatului Naţional de sală pentru seniori şi tineret, n-au reuşit între cei mai buni timpi ai probelor în care au alergat.

Cosmin Ilie Dumitrache, la start în proba de 60 metri garduri, a înregistrat al cincilea timp în seria a treia, şi anume 8.69, calificându-se pentru finala care a reunit 14 atleţi, şi în care, peste o oră, şi-a îmbunătăţit acel timp, alergând în 8 secunde şi 52 sutimi, al unsprezecelea al concursului.

Teodor Banda-David, care, spre deosebire de Dumitrache, n-a alergat în prima zi a „Cupei de Cristal”, aflat în primul său an la categoria tineret, născut fiind în 1991, a înregistrat al nouălea timp al întrecerii probei de 800 metri, 1:56.65, la peste şase secunde în urma lui Cristian Vorovenci, sportivul născut în 1985 al Ştiinţei Bacău, care a alergat cele două ture de pistă în 1:50.16.

Andra Ilie, unica timişoreancă implicată în reuniunea de sâmbătă, după ce vineri alergase proba de 1.500 metri, a înregistrat cel mai slab timp în proba de 3.000 metri, al şaptesprezecelea, şi anume 10:48.02.

Acest articol a fost publicat în Atletism și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− patru = 3

 


Ultimele articole din categoria Atletism: