FOTO: UVT Liberty Marathon

Alexandru Corneschi, cu timpul de două ore, 33 de minute și 50 de secunde, a câștigat cursa de maraton, iar Nicoleta Ciortan a fost prima la feminin cu timpul de 3 ore și un minut în principala probă pe 42,195 kilometri a celei de-a patra ediții a reuniunii atletice de alergări pe șosea UVT Liberty Marathon, la care au concurat duminică peste o mie de participanți din 11 țări.

Cea de-a patra ediție a UVT Liberty Marathon a propus curse pentru diferite tipuri de alergători, distanța probelor variind de la 2 kilometri la cea de maraton, pe 42,2km. UVT Liberty Marathon a reușit să aducă la linia de sosire 1.000 de participanți care au luat startul fizic din fața UVT, iar peste 200 de persoane au fost virtual alături, alergând în locațiile lor de rezidență. Multipla campioană olimpică, mondială și europeană, Andreea Răducan, a dat virtual startul competiției și a semnat medaliile alergătorilor. 

UVT Liberty Marathon s-a bucurat de o prezență internațională, alegând să ia startul în cursă alegători din 11 țări, printre care Japonia, Olanda, Belgia, Franța, Polonia, Serbia sau Republica Moldova.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Atletism și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 5 = trei

 


Ultimele articole din categoria Atletism: