Golden Fly Series LIVE STREAM în Sporttim duminică din Liechtenstein: sărituri în lungime și cu prăjina. Cu nouă finaliști la Europenele de atletism pentru seniori din Germania

Duminică 11 septembrie, spre orele serii, eveniment internațional atletic din circuitul Golden Fly Series transmis LIVE STREAM în pagina I din Sporttim, în ”fereastra” special inserată. După reuniuni de succes în 2016 și 2018 în Principalitatea Liechtenstein, micuța țară alpină găzduiește din nou atractivul concurs de sărituri – în lungime și cu prăjina, programat după finala Diamond League de la Zürich, din 7-8 septembrie. Sporttim a mai oferit în deceniul trecut difuzări LIVE STREAM din cadrul circuitului Golden Fly, mai exact ale reuniunii de la Innsbruck, Golden Roof Challenge, de astă dată invitându-vă duminică seară la vizionarea reuniunii din Lindaplatz, în Schaan, în Liechtenstein.

”Ecranul” este deja pregătit în așteptare în pagina I pentru a urmări desfășurarea competiției de sărituri. La start cu 9 finaliști la Campionatul European din Germania dar printre altele și cu deținătoarea recordului mondial juvenil la săritura în lungime, Larissa Lapichino din Italia.

La evenimentul din piața centrală Lindaplatz din Schaan, cu pista pentru sărituri amplasată în mijlocul mulțimii spectatorilor, va participa și elvețianca Angelica Moser și filipinezul Ernest John Obiena – recordman asiatic. Jazmin Sawyers, din Regatul Unit, medaliat cu bronz la ”Europenele” de seniori din Bavaria, va concura și el în Alpi, la fel și alți finaliști la Munchen, de exemplu norvegienii Ingar Kiplesund – multiplu campion al țării fiordurilor, și Henrik Flatnes.

Vizionare plăcută!

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Atletism și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× sapte = 63

 


Ultimele articole din categoria Atletism: