Junior Maraton Timișoara 2022 pus pe roate sâmbătă 4 iunie la Muzeul Satului Bănățean de CS Tibiscus

Cu îndemnul ”Hai să petrecem împreună Ziua Copilului la un concurs în aer liber”, Clubul Sportiv Tibiscus Timișoara organizează sâmbăta viitoare la Muzeul Satului Bănățean concursul ”Junior Maraton Timișoara 2022”, având ca scop principal promovarea sportului în rândul copiilor de vârstă școlară și fiind de tip open, la care se pot înscrie gratuit copii sub 14 ani și care pot participa la proba de alergare sau la proba de ciclism, ori la amândouă.

Doar câteva zile ne mai despart de Ziua Copilului iar C.S. Tibiscus Timișoara a revenit cu un eveniment așteptat de multă vreme. ”Junior Maraton Timișoara 2022” este organizat de Clubul Sportiv Tibiscus și se desfășoară în cadrul unui proiect finanțat prin „Fondul Ro Bike Valley” cu sprijinul Fundaţia Comunitară Timişoara și susținut de Decathlon România. Organizatorii lansează totodată și îndemnul ”Intră și tu în comunitatea RO Bike Valley pentru a promova ciclismul în comunitate!”

Fiecare sportiv va primi din partea organizatorilor și sponsorilor o medalie de participare și câte un cadou dulce de 1 Iunie. Cei mai buni sportivi vor fi premiați, separat pe categorii de vârstă și de sex, cu cupe și articole sportive, pe baza rezultatelor stabilite prin cronometrare cu chip.

Organizatorii vă așteaptă sâmbătă 4 iunie 2022 de la ora 8, la Muzeul Satului Bănățean Timișoara. Înscrierile, doar la fața locului; pentru operativitate, organizatorii roagă doritorii să viziteze site-ul concursului și să descarce Fișa de înscriere, pe care să o aducă gata completată.

Categoriile de vârstă, traseele, programul, prin vizitarea site-ului evenimentului, https://cs.tibiscus.ro/jmt2022/

*

JUNIOR MARATON TIMISOARA 2022 este un eveniment sponsorizat de Elbromplast – Groupe Plastivaloire și Supreme Bikes, care se desfășoară cu sprijinul Clubului Sportiv Alternative TM, Decathlon, LiniaDeSosire.ro și Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al Județului Timiș, în cadrul unui parteneriat cu Muzeul Satului Bănățean Timișoara.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Atletism, Ciclism, Sport de masă, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua + = 12

 


Ultimele articole din categoria Atletism: