LPS Banatul Timişoara câştigă la Bucureşti, cu ştafeta junioarelor 2, etapa I a categoriei în Campionatul Naţional de sală, iar Diana Puşcaşu (CSŞ Lugoj) şi Cristina Bălan (Banatul) urcă pe podium la 60 metri garduri respectiv 800

Junioarele 2 din Timişoara şi Lugoj s-au clasat pe toate cele 3 poziţii ale podiumului celei de-a doua şi ultima zi în etapa inaugurală a Campionatului Naţional indoor pentru juniori de respectiva categorie, ce a avut loc în week-end în Complexul Naţional „Lia Manoliu” din Bucureşti.

Ştafeta „Banatului” Timişoara, alcătuită din Nadia Borşoş, născută în 1999, Veronica Popa (1998), Sara Avramovic (1999) şi Cristina Bălan (1998), a câştigat la finele celor câte două tururi, fiind cronometrată cu timpul de 3:51,96 şi cu aproape 4 secunde înaintea secund clasatei din Piteşti. De notat că întrecerea de ştafetă a fetelor a reunit la start doar 5 echipe din ţară, timişorencele prezentându-se însă şi cu LPS Banatul „B”, ultima, în 4:39,57.

Locul 2 l-a obţinut Diana Puşcaşu, junioara din generaţia 1998 de la CSŞ Lugoj, cronometrată în 9,09 în proba de 60 metri garduri, la 8 sutimi în urma covăsnencei Blazer, de la CSŞ Sfântu Gheorghe. Puşcaşu se califica în finală a treia, în 9,41.

Câştigătoare cu ştafeta, dar şi în reuniunea de sâmbătă, timişoreanca Bălan s-a clasat a treia în proba de 800 metri, cu timpul de 2.20, 81, din 21 de junioare la start.

Etapa I a juniorilor 2 a reunit la Bucureşti 287 de atleţi din ţară, de la 72 de cluburi, dintre care 178 la masculin.

Acest articol a fost publicat în Atletism și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + cinci =

 


Ultimele articole din categoria Atletism: