Lugojeanca Diana Pușcașu, pe 2 la 60 metri garduri și aruncarea greutății în Campionatul Național de probe combinate

Sezonul indoor continuă și în acest weekend, care programează printre altele și Campionatul Național în sală de probe combinate, rezervat seniorilor, tineretului, juniorilor 1, 2 și 3.

Diana Cristina Pușcașu, o junioară 2 din generația 1998, reprezentând CSȘ Lugoj, a reușit în sesiunea de sâmbătă a acestei întreceri naționale indoor de probe combinate două clasări pe poziția secundă.

Mai întâi, între 31 de atlete la start, în proba de 60 metri garduri a junioarelor 2, dar cu drept de participare și pentru sportive din categorii de vârstă mai mici, Pușcașu a încheiat a doua, cu timpul de 9,16 secunde, acumulând astfel 877 de puncte în întrecerea de pentatlon, derulată pe parcursul a două zile.

A doua încercare a sâmbetei a constituit-o proba de săritură în înălțime, în care eleva lui Adrian Vrudnik a înregistrat 1,42 metri, depășită fiind de junioare din generațiile 1999 și 2000.

Ulterior, Diana Pușcașu a mai încheiat a doua și proba de aruncare a greutății de 3 kilograme, cu o reușită de 9,51 metri, în urma clujencei Maria Chindriș, din generația 2000 la LPS, care a aruncat 10,50 metri. Pușcașu a mai adunat în aceste două probe câte 534 respectiv 497 de puncte, așteptând ultimele două probe ale pentatlonului, de mâine, în reuniunea de dimineață: săritura în lungime și alergare pe 800 de metri.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Atletism, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − doi =

 


Ultimele articole din categoria Atletism: