Mîneran, de la CSU Timişoara, locul 5 la Campionatul Naţional de Semimaraton

A încheiat la doar 47 de secunde în urma medaliatului cu argint al ediţiei din anul 2011 a Campionatului Naţional de semimaraton şi la numai 39 de secunde de ocupantul locului 3, medaliat cu bronz. Atât de mici pot fi diferenţele fie şi după 21,0975 kilometri, unicul reprezentant al Timişului între cei 94 de atleţi de la 25 de cluburi din ţară, dintre care 62 în întrecerea masculină, încheind pe un remarcabil şi onorabil loc 5.

Mâneran şi antrenorul emerit Emil Grozescu, locul 5 la CN semimaraton

Constantin Gabriel Mîneran, născut în anul 1986 şi reprezentând CS Universitatea Timişoara, a alergat pe distanţa de peste 21 de kilometri în timpul de 1:09.59.00, clasându-se al cincilea în ierarhia finală masculină a competiţiei disputate la Oneşti în cadrul Campionatului Naţional de profil din acest an. Semimaratonul a fost câştigat de localnicul Constantin Ifrim, de la CSM Oneşti, care l-a devansat pe timişorean cu un minut şi 26 de secunde, ceea ce înseamnă că fiecare kilometru al cursei l-a alergat cu circa 4 secunde mai repede decât Mîneran. Ifrim s-a impus în 1:08.33.00.

Ca o pată de culoare, înafara concursului, a fost acceptat la start şi un alergător străin, japonezul Yoshida Naoki, care a înregistrat timpul de 1:50.36, încheind astfel la aproape 20 de minute în urma ultimului clasat cu timp omologat, de pe locul 54, şi ca o altă comparaţie la peste 20 de minute după câţiva dintre cei mai buni timpi înregistraţi în curse pe aceeaşi distanţă de autorul acestor rânduri.

Acest articol a fost publicat în Atletism și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 + unu =

 


Ultimele articole din categoria Atletism: