Miruna Maria Pricop (CSȘ Lugoj), prima în etapa finală a pentatlonului junioarelor 2 la Campionatul Național indoor de probe combinate

Triumf al atletismului timișean în mai complexul concurs de pentatlon din cadrul Campionatului Național de probe combinate organizat de FRA în sezonul de sală, Miruna Maria Pricop învingând pentru Clubul Sportiv Școlar Lugoj la categoria junioarelor 2 cu un avans de 14 puncte față de o oponentă din generația mai mare de vârstă.

Pricop, din generația 2002, a acumulat 3.239 de puncte în concursul de pentatlon al junioarelor 2 din etapa finală a ”Naționalului” indoor de probe combinate, devansând-o pe Maria Izabela Timofei, de la LPS Constanța și CS Farul, din generația 2001, a doua cu 3.225 puncte. Și pe locul 3, tot o atletă din generația 2001, Carmen Ioana Diac, de la CSȘ Bacău și SCM Bacău, cu 3.171 puncte, doar o altă sportivă reprezentând generația 2002, a șaptea clasată.

Miruna Maria Pricop, pregătită la CSȘ Lugoj de profesorul Adrian Vrudnik, a reușit cele mai bune performanțe între cele 7 junioare 2 la startul celor cinci probe în cea de aruncare a greutății respectiv la săritura în înălțime, cu 10,66 metri și 1,54 metri. Bănățeanca a strâns cele mai multe puncte, 735, cu timpul de 9 secunde și 88 de sutimi în proba de 60 de metri garduri, fiind cronometrată cu timpul de 2:33.40 pe 800 de metri, după ce la săritura în lungime înregistra 5.20 metri. În concursul băieților juniori 2 a învins la heptatlon Andrei Poci, de la LPS Baia Mare.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Atletism, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci × = 25

 


Ultimele articole din categoria Atletism: