Miruna Pricop (CSȘ Lugoj), locul 1 pe țară la junioare 3 pe 400 de metri garduri

Nu doar Oscar Mathias Kiss a triumfat în weekend la București în numele atletismului timișean în finala Campionatului Național FRA de juniori 3, pentru LPS Banatul pe 1.500 de metri, ci și Miruna Pricop pentru CSȘ Lugoj, în proba feminină de 400 de metri garduri, prima, cu timpul de 67 de secunde și 97 de sutimi.

 

Pricop, din generația 2002 și pregătită la CSȘ Lugoj de profesorul Adrian Vrudnik, a alergat și în finala de 100 de metri garduri, fiind cronometrată cu timpul de 16 secunde și 19 sutimi, pe locul 5.

Miruna Pricop s-a alăturat astfel pe lista campioanelor naționale din ”pepiniera” lui CSȘ Lugoj în actualul sezon în aer liber al competițiilor FRA de copii și juniori, după ce proba feminină de aruncare a suliței a fost câștigată la categoria copii 1 a Campionatului Național de colega sa de club Andrada Vînătu, din generația 2004, cu o performanță de 37 de metri și 57 de centimetri, record personal într-un concurs în care Iasmina Bozdog (n. 2005; CSȘ Lugoj) a aruncat 28,78m.

O clasare pe podium pentru CSȘ Lugoj și în proba de ștafetă la copii 2, locul 3 la 5×80 de metri fete prin Dana Cazacu, Timeea Costa, Miruna Magheț, Patricia Petrescu și Sarah Bozdog, eleve din generația 2007, Timeea Costa izbutind și o clasare pe poziția a 5-a în proba de 800 de metri.

Tot locul 5 și pentru colegul de generație și de club Alin Oprescu în triatlonul la grupa de vârstă copii 2, cursă în care Beniamin Velic, din generația 2006, s-a clasat al 6-lea, poziție înregistrată și de Natalia Dragoș la triatlonul categoriei copii 3, fete.

 

Acest articol a fost publicat în Atletism, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 4 = treizeci doi

 


Ultimele articole din categoria Atletism: