Miruna Pricop, locul 3 pe 200 metri la „Cupa Olimpia”, în Bucureşti, unde CSŞ Lugoj mai obţine două locuri 4

Campionatul Naţional de sală bate la uşă, prima sa etapă rezervată seniorilor, tineterului şi juniorilor 1 fiind programată sâmbătă şi duminică la Bucureşti, unde, ca un preambul al sezonului indoor, „Cupa Olimpia” s-a constituit într-un concurs stimulativ de verificare pentru grupele mici, şi anume juniori 3 şi copii 1, 2 şi 3, în cadrul căruia atletele de la CSŞ Lugoj au obţinut câteva bune clasări în probe de viteză.

Ştafeta de 4×100 metri a elevelor timişence de gimnaziu Naomi Scutca, Maria Danci, Raluca Medrea şi Miruna Pricop, toate născute în anul 2002, s-a clasat la finele turului de pistă pe locul 4 în proba copilelor de categoria 1, cu timpul de 1:56,55, la două secunde şi 13 sutimi în urma bucureştencelor de la CS Olimpia „A”, grupare gazdă, care erau urmate de CSM Ploieşti şi CSŞ4 Bucureşti.

Miruna Pricop a urcat pe podiumul probei de 200 metri a aceleiaşi categorii, cu timpul de 30,05, clasându-se a treia.

Melissa Andreea Bolkis, din generaţia 2000, concurând la junioare 3, cea mai mare categorie a întrecerii, s-a clasat a patra pe 200 de metri, în 28,26 secunde, respectiv a şasea pe 60 de metri, cu 8,65, după ce în calificări înregistra un timp mai bun, 8,58.

Tot la junioare 3, Anamaria Lighezan, din generaţia 1999, a sfârşit a şaptea pe 800 metri, în 2:38,90.

Lugojencele de la CSŞ au obţinut alte câteva clasări pe poziţii în afara primelor 8 locuri.

Din zonă, CSŞ Caransebeş s-a impus cu ştafeta de 4×200 metri a junioarelor 3, din care Nicoleta şi Loredana Cimpoieru au obţinut primele două locuri şi în proba de 800 metri.

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Atletism și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 + trei =

 


Ultimele articole din categoria Atletism: