Nouă atleți juniori și copii de la CSC Moșnița și CS Giroc-Chișoda, experiență internațională de întrecere în Polonia

Nouă atleți copii și juniori din județul Timiș, de la cluburile CSC Moșnița și CS Giroc-Chișoda, au făcut parte dintr-un lot de 80 de adolescenți români angrenați în proiectul Erasmus+ „Athletics Unlimited Games”, desfășurat în perioada 11-15 august la Cracovia, în Polonia, unde au mai participat copii din Austria, Bulgaria, Croația, Cehia, Letonia, Lituania, Slovacia, Ucraina și țara gazdă. Campioana olimpică Paula Ivan a fost „Athletic Star” din partea delegației ”tricolore”.

Nouă atleți aspiranți antrenați de soții Oana și Sorin Staicu la cluburile timișene din Moșnița Nouă respectiv CS Giroc-Chișoda au fost selectați în urma rezultatelor obținute la Campionatul Național de Atletism pentru Copii 1 și 2 din această vară să facă parte dintr-un lot al României, alcătuit de Federația Română de Atletism, în vederea participării la întrecerile din cadrul proiectului „Unlimited Games”, derulat la Cracovia, în sudul Poloniei. 

Reprezentant al CSC Moșnița a fost Octavian Har-Ganță, iar din partea CS Giroc-Chișoda: Letai Raluca, Ioanovici Deea, Ciocoiu Luca, Băloi Karina, Cristescu Iris, Munteanu Cristel, Popescu Ștefania și Dumitrascu Dominik.

Întrecerile au durat două zile iar în cadrul probei Power Group sportivii Har Ganță Octavian, Ioanovici Deea, Cristescu Iris, Popescu Ștefania, Băloi Karina și Luca Ciocoiu au obținut medalia de argint, în vreme ce în cadrul probei Endurance Group timișenii Dumitrașcu Dominik, Letai Raluca și Munteanu Cristel au obținut tot ”argint”.

Ștafeta de 80×200 de metri a adus României locul I și medalia de aur, din ștafetă făcând parte și Har Ganță Octavian, Popescu Ștefania și Dumitrașcu Dominik.

Transportul a fost efectuat cu două autocare, cazarea fiind asigurată la Academia de Educație Fizică și Sport a Institutului Politehnic din Cracovia. 

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Atletism, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − sapte =

 


Ultimele articole din categoria Atletism: