Pastor, record personal indoor la Karlsruhe, pe 400 metri, iar Drăgan, cel mai bun timp în 3 ani

Două locuri întâi pentru atleții timișoreni aflați în pregătire vreme de circa 5 săptămâni în Germania, Adelina Pastor și Adrian Drăgan obținând astăzi timpi foarte buni pe 400 de metri.

Sportivii pregătiți la CSM Timișoara de antrenorul emerit Ioan Damaschin au punctat sâmbătă de la ora 14,30, printr-un nou concurs, apropierea încheierii perioadei de pregătire desfășurată începând din 6 ianuarie la Karlsruhe, oraș înfrățit cu Timișoara.

Pastor și-a doborât astăzi propriu record de sală în proba de 400 de metri, cu timpul de 54,11 secunde, pe când tânărul ei coleg de club și de probă Adrian Drăgan, recent sosit pe malurile Begăi, a învins la rândul său în 48,76s, ceea ce reprezintă cea mai bună performanță a sa indoor în ultimii 3 ani.

Atleții timișoreni vor reveni în țară săptămâna viitoare, în 12 februarie, la București, urmând a se pregăti de Campionatul Național de sală pentru seniori și tineret, și ”Cupa de Cristal”, programate weekend-ul viitor, pe 14 și 15 februarie.

O săptămână mai apoi va avea loc Campionatul Balcanic de seniori de la Istanbul, în 21 februarie, urmând ca în 6-8 martie Adelina Pastor să se alinieze la Campionatul European de sală din capitala Republicii Cehia, Praga.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Atletism și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 + = zece

 


Ultimele articole din categoria Atletism: