Prima ediție a SportGuru Timișoara 21k, duminică 26 martie de la ora 9: program și traseu, închis între 8,20 și 12, cu restricții de circulație și transport în comun deviat. Start și finish în Piața Unirii

O reuniune atletică internațională de anduranță, duminică, pe străzile capitalei Banatului. Pe 26 martie va avea loc la Timișoara prima ediție a SportGuru Timisoara 21k, eveniment care propune, pe lângă cursa de semimaraton, o ștafetă, un cros de 10 kilometri, un cros popular de 3 kilometri și mai multe curse pentru copii. Iată detalii din partea organizatorilor, precum nume ale atleților inclusiv de peste hotare anunțați la start în categoria Elite, programul întrecerilor, traseul sau link-uri utile…

15107441_282890762112370_1150262122959249643_n

Organizate de comerciantul de echipament sportiv SportGuru.ro în parteneriat cu Primăria Timișoara, cursele din cadrul evenimentului SportGuru Timisoara 21k se desfășoară pe un traseu stradal securizat și închis circulației auto, în centrul orașului, cu startul și finișul în Piața Unirii.

La start vor apărea și 30 de sportivi la categoria Elite, atât la cursa de semimaraton cât și la cea de 10 kilometri. Pe lângă români, cum ar fi Marius Ionescu, Alexandru Corneschi, Ancuța Bobocel sau Liliana Dragomir (Danci), la semimaraton, Andrei Ștefana, Ionuț Betej sau Mădălina Florea, la 10 kilometri, vor fi prezenți și kenyeni, Henry Kemboi și Stellah Jepngetich Barsosio, sârbi, Natasa Culafic și Kristijan Stosic, și unguri, Zita Kácser, Gulyas și László Gregor.

Cu un fond de premiere în valoare de 7.000 de euro (în bani și produse), cu o categorie specială destinată alergătorilor profesioniști, cu un ”kit” în care se vor găsi, pe lângă numărul de concurs și ”chip-ul” pentru cronometrare electronică, și un tricou de alergare tehnic Mizuno, un Roll-On Deo de la Rexona, un gel de dus de la DM, un gel și un baton de la High5, și suplimente Performix și un baton Lean Bar de la GNC, SportGuru Timișoara 21k vă așteaptă pe 26 martie la cea mai ”rapidă” cursă din Banat.

Traseul va fi închis duminică, 26 martie, între orele 08.20 și 12.00, pe următoarea rută: Piața Libertății, strada Vasile Alecsandri, strada Lucian Blaga, piața Iancu de Hunedoara, strada 20 Decembrie 1989, strada Patriarh Miron Cristea, bulevardul Mihai Eminescu, bulevardul Ferdinand I, bulevardul Constantin Diaconovici Loga, splaiul Tudor Vladimirescu, bulevardul Mihai Viteazu, strada Virgil Madgearu, strada Sfânta Rozalia, strada Virgil Onițiu, bulevardul Victor Babeș, strada Profesor George Dragomir, bulevardul Vasile Pârvan, strada Traian Lălescu, bretele Pasaj Michelangelo, bulevardul Corneliu Coposu, strada Johann Heinrrich Pestalozzi, strada Barbu Iscovescu, strada Ofcea, strada Cuvin, strada Cornelia Sălceanu, splaiul Nistrului, bulevardul 3 August 1919, podul Decebal, splaiul Nistrului (nord), strada Dionisie Liniția, piața Academician Corneliu Micloși, strada Episcop Joseph Lonovici și strada Doctor Gheorghe Marinescu.

De asemenea, în intervalele mai sus amintite, instituțiile amplasate în zona de circuit a semimaratonului nu vor avea cale de acces iar liniile de transport în comun care trec pe aceste trasee vor fi deviate. Mulțumim pentru înțelegere tuturor persoanelor și instituțiilor afectate de aceste restricții de circulație.

Harta traseelor competiției poate fi accesată pe: https://timisoara21k.ro/info-participanti/traseu/

Program

Sâmbătă (25 martie)

9.00 – 20.00 Predarea kiturilor la Sport Expo (Iulius Mall)

Duminică (26 martie)

9.00 – Start Semimaraton, Semimaraton-Ștafetă & Cros 10km

9.05 – Start Cros Popular

12.30 – Start cursele de copii

13.30 – Festivitatea de premiere, în Piața Unirii

Mai multe informații găsiți pe site-ul oficial al competiției: https://timisoara21k.ro/.

 

 

Acest articol a fost publicat în Atletism și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Atletism: