Miruna Maria Pricop, de la CSȘ Lugoj, mezina podiumului întrecerii de triatlon în finala Campionatului Național indoor pentru copii, la București

Miruna Maria Pricop, eleva atletă lugojeancă, a urcat din nou pe un podium de premiere la nivel național…

Pricop, din generația 2002, pregătită la CSȘ Lugoj de profesorul Adrian Vrudnik, a concurat cu succes în etapa finală a Campionatului Național de atletism în sală pentru copii, categoriile 1, 2 și 3, încheind a treia în dificila probă de triatlon, devansată fiind de sportive cu un an mai mari.

Miruna Maria Pricop (CSȘ Lugoj) / sursa foto: Dan Gabriel

 

 

Întrecerea s-a derulat timp de două zile, în Complexul Național ”Lia Manoliu” din București.

Abia în primul an la categoria copii 1, Pricop s-a ridicat aproape de nivelul primelor două clasate, exponente ale generației 2001. Lugojeanca a totalizat 1.583 de puncte, rezultate din locul secund pe 800 de metri, cu timpul de 2:39,99, locul 3 la săritura în lungime, cu 4,64 metri, și locul 5 în proba de viteză, sprint pe 60 de metri, cu timpul de 9,08 secunde.

Miruna Maria Pricop a fost devansată de Vanessa Teodora Manasia, de la Colegiul Tehnic C. Istrati Cîmpina, cu un total de 1.796 puncte, și Cristina Andrada Deneș, de la C.N.S. Cetate Deva, cu 1.625 puncte.

Și un loc 4 pentru colega sa Andrada Valentina Vînătu, din generația 2004, în proba de aruncarea greutății de două kilograme, cu 7,62 metri, atinși în a șasea încercare, după ce în cea de-a treia reușea 7,58m. Vînătu, în primul an al categoriei Copii 2, a fost devansată de elevele Apostol și Grigoraș, din Pașcani, respectiv Prundaru, de la CSM Târgoviște, două dintre acestea fiind mai mari, din generația 2003.

Acest articol a fost publicat în Atletism și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − patru =

 


Ultimele articole din categoria Atletism: