Și sportul amator se închină cultului morții. Alergătorii sănătoși, condiționați la start de prezentarea certificatului de așa-zisă vaccinare / așa-zisul ”test” așa-zis ”negativ”. ”Verde” dacă ești vaxxinat sau șantajat prin așa-zisa ”testare”. UVT Liberty Marathon orbește în dictatura ”Guvid-1984”

Ignorant și orbește, sportul se supune odată cu fiecare nouă întrecere pe care o organizează maleficei inginerii sociale ticluite la scară largă de oculta satanică mondială prin pervertirea binelui în rău și a firescului, normalității și naturaleții în anomaliile noii ordini, iar și sportul amator devine client pe pilot automat al dictaturii sub false pretexte ”Guvid-1984”. Astfel, după ce anul trecut a spus spășit pas, UVT Liberty Marathon anunță cea de-a patra ediție a sa, din acest weekend, cu startul și finishul la Universitatea de Vest din Timișoara, condiționând alinierea la start a alergătorilor în funcție de prezentarea certificatului de așa-zisă vaccinare / testul negativ în momentul ridicării accesoriilor de participare. O cruntă ironie pe pielea lumii sportului, ca tocmai într-o asemenea sferă a vieții sociale sistemul imunitar suveran să fie ca și refuzat, în favoarea unuia supus inoculării prin vaxxinare, căci despre un procedeu medical propriu-zis de așa-zisă vaccinare nici nu poate fi deloc vorba în campania de propagandă din decembrie 2020 încoace. Simbolismul ordinii din haos al ocultei se manifestă și prin sport sub forma acestei mutații dinspre sănătate spre boală, sportivului sănătos fiindu-i condiționată participarea în funcție de efectuarea vagginării sau dovada așa-zisei ”testări” fără nici cea mai mică menire în dictatura în curs – un soi de ”vinovat” de ”boală” până la proba contrarie a dovedirii ”nevinovăției”, ”verde” având în schimb cel susceptibil de îmbolnăvirea prin înțepare. Sportul, și acesta un vehicul încălecat sub ochii închiși ai unei societăți civile spălate pe creier și imune suicidului voluntar și controlat în aplauzele ticluitorilor din umbră.

Organizatorii ediției din acest an a UVT Liberty Marathon anunță că duminică 26 septembrie se strigă „Start” la a patra ediție. Conform comunicatului acestora, ”Competiția, care pune Timișoara pe harta maratoanelor pe șosea, aduce împreună alergători experimentați, dar și oameni care se află la prima experiență de alergare. De la 2 la 42, de kilometri există o cursă pentru fiecare. La a patra ediție a competiției, medalia este semnată de Andreea Răducan, campioană olimpică și multiplă campioană mondială. Astfel, tradiția se păstrează și colecția alergătorilor premiați cu de medalii semnate de către campioane olimpice se îmbogățește.”

Iată ce mai semnalează organizatorii în anunțul lor…

”Pentru a 4-a ediție a evenimentului sportiv de alergare de șosea “UVT Liberty Marathon”, care va avea loc în 26 septembrie 2021, UVT a primit avizul pozitiv de la Comisia de Avizare a Adunărilor Publice, Comisia de Circulație și Serviciul Rutier al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Distribuția kiturilor se realizează vineri 24 septembrie (între orele 16:00 – 21:00) și sâmbătă 25 septembrie (între orele 9:00-21:00), iar evenimentul sportiv va avea loc duminică, 26 septembrie, după un program prezentat în detaliu pe pagina WEB a ediției 2021 și pe social-media, unde sunt prezentate inclusiv condițiile de participare (prezentarea certificatului de vaccinare / testul negativ în momentul ridicării kit-ului).

În vederea evitării unor evenimente rutiere nedorite, suntem în cooperare cu Serviciul Rutier al I.P.J Timiș, Poliția Locală și cu Jandarmeria pentru asigurarea punctelor-cheie de pe întregul traseu.

Locația de Start și de Sosire: Bd. Vasile Pârvan nr. 4 (sediul central UVT).

Traseul a fost gândit astfel încât să aibă un impact minim asupra traficului rutier, oferind variante ocolitoare pentru ca acesta să se poată desfășura pe cât posibil nestingherit și poate fi vizualizat în animație aici: https://www.plotaroute.com/route/724752

START UVT → Bd. V. Pârvan → înainte prin pasajul Michelangelo → Bd. C. Coposu → la dreapta pe Str. Pestalozzi → întoarcere 180 la stânga înainte de intersecţia cu Str. Ștefan cel Mare → Str. Pestalozzi → la dreapta pe Splaiul Nistrului → traversare parc Regina Maria → la stânga pe Bd. 3 August 1919 (pe trotuar) → la stânga pe Splaiul Nistrului → mal stâng Bega până sub Podul Traian → Splaiul Tudor Vladimirescu (trotuar) → la dreapta traversare pe Podul Metalic → la dreapta pe Splaiul Nicolae Titulescu (trotuar) → mal drept Bega → întoarcere 180 la dreapta înainte de intersecția cu Podul Decebal (după ieșirea din Parcul Copiilor) → retur pe malul drept până la Facultatea de Hidrotehnica → la dreapta pe Str. G. Enescu → traversare Parcul Justiției →la dreapta pe Str. 20 Decembrie 1989 → la dreapta pe Bd. I.C. Brătianu → întoarcere 180 la stânga înainte de intrarea în sensul giratoriu → Bd. I.C. Brătianu → la dreapta pe Str. Lucian Blaga → la stânga prin Piața Libertății → Str. V.V. Delamarina → la stânga pe Str. Mărășești → traversare Piața Victoriei (partea vestică) → întoarcere în fata Catedralei Metropolitane → traversare Piața Victoriei (partea estică) → Str. Alba Iulia → la dreapta, prin Piața Libertății → la dreapta, pe Str. L. Blaga → înainte, pe Str. 20 Decembrie 1989 → înainte, pe Bd. M. Viteazu → întoarcere 180 la dreapta, înainte de intersecția cu Str. Sf. Rozalia → Bd. M. Viteazu → la dreapta, pe Bd. V. Pârvan → UVT FINISH.

Startul se va da în „valuri” de participanți.

Precizăm că traseul va fi închis traficului rutier conform programului de mai jos:

– Ora 00:00 – Închiderea pasajului Michelangelo-

– Ora 05:00 – Închiderea traficului pe Bd. Vasile Pârvan pentru montarea zonei de start / finish (sectorul din fața UVT, dintre intersecția cu Bd. M. Viteazu și pasajul Michelangelo);

– Ora 07:00 – Închiderea traficului pe tot traseul

– Ora 17:00 – deschiderea traficului auto.

Pentru a veni cât mai mult în întâmpinarea șoferilor, utilizatorii platformelor Waze și Google Maps vor fi ghidați în timp real în intervalul de mai sus pentru ocolirea închiderilor de trafic.”

Acest articol a fost publicat în Atletism, Sport de masă și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ patru = 13

 


Ultimele articole din categoria Atletism: