SportGuru Timișoara 21k, la ediția a IV-a, pe 29 martie

A patra ediție a SportGuru Timișoara 21k, un eveniment atletic internațional de alergare pe șosea, se va desfășura pe 29 martie și va cuprinde o cursă de semimaraton, un cros de 10 kilometri, o cursă populară de 3 kilometri și o cursă dedicată copiilor. Informații adiționale, din comunicatul remis de organizatori.

Reuniunea atletică din centrul orașului de pe Bega anunță peste 1.800 de alergători la start și un număr și mai mare de susținători pe traseu. 

Program

Sâmbătă, 28 martie

10.00-20.00: Predarea Kiturilor / Sport Expo.

Duminică, 29 martie

09.00: Start Probe Competitive, Semimaraton și Cros 10 km;

09.05: Start Cros 3 km;

10.30: Timpul limită pentru tura 1 a celor care aleargă semimaraton. Concurenții care nu vor termina prima tură până la această oră nu vor putea intra în tura a doua și vor apărea în clasament cu DNF (Did Not Finish);

12.00: Timp limită semimaraton;

12.30: Start Cursa Copiilor;

13.30: Premiere.

Mai multe detalii despre SportGuru Timișoara 21k sunt disponibile pe www.Timisoara21k.ro. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați: SportGuru.ro, Andreea Nica, Marketing Coordinator, 0758 758 218, [email protected]

Anul trecut, prima româncă din clasament pe locul 3

Semimaratonul din 2019 a fost câștigat la ambele categorii de atleți din Africa, Ruth Matebo, la fete (1.12.58), respectiv Wycliffe Biwot, la băieți (1.04.52). Singura clasare pe podium a unui român a fost la fete, Liliana Dragomir terminând cursa pe locul 3 după 1.24.48. Crosul de 10 kilometri a fost câștigat de ungurul Laszlo Gregor (33.20) și de kenyanca Jane Mbogo (36.34).

foto: fisheye.ro

*

În cadrul competițiilor organizate de SportGuru.ro, cel mai mare magazin de articole sportive specializate, în parteneriat cu Primăria Timișoara, sunt așteptați peste 1.800 de alergători, atât români cât și de peste hotare, de la cei mici, care au propriile lor curse, până la seniori, traseele cu startul și finish-ul în Piața Unirii fiind „aranjate” pentru a-i determina pe toți să alerge rapid și în același timp să descopere cele mai frumoase zone ale urbei bănățene.

Cu premii în bani și în produse, cu o categorie special destinată alergătorilor profesioniști (Elite), cu un kit de participare bogat, SportGuru Timișoara 21k vă așteaptă să vă înscrieți până pe 22 martie pe site-ul evenimentului, pentru a lua parte la una dintre cele mai rapide și frumoase curse din România. 

Premii totale de 4.900 de euro

Valoarea totală a premiilor în bani, premii ce vor fi acordate celor de la categoria Elite, ajunge la 4.900 de euro. În plus, sunt acordate și recompense în produse pentru cei mai buni alergători la categoriile de vârstă (16-18 ani, 19-29 ani, 30-49 ani și peste 50 de ani) și la categoria Open. Pentru a putea intra în cursă la categoria Elite, trebuie îndeplinite criterii de timp, urmând a fi acceptați sportivii care au alergat mai repede de 34:30 băieți și 37:30 fete – 10 km; 1.12 băieți și 1.25 fete – semimaraton; și 2.30 băieți și 2.55 fete – maraton.

Despre SportGuru.ro

SportGuru.ro este cel mai mare magazin de articole sportive specializate din România. Activ pe piață din 2010, SportGuru.ro a crescut organic de la magazin online la cele trei magazine din București (în București, pe Bulevardul Unirii nr.69 și Șoseaua Pipera nr.44, respectiv în Cluj-Napoca, Strada Ploiești, nr.39-45), cu un plan de expansiune care include extinderea în mai multe orașe din România.

Pe www.SportGuru.ro sunt disponibile peste 15.000 de articole specializate din zeci de sporturi (alergare, ciclism, tenis, schi, baschet, handbal, înot, box etc). Pe lângă articolele sportive specializate, clienții pot beneficia în magazinele SportGuru.ro și de servicii pentru ciclism, schi, snowboard, tenis.

*

Partenerii SportGuru Timisoara 21k

Evenimentul de alergare a fost organizat de SportGuru.ro, cel mai mare magazin de articole sportive specializate din România, în parteneriat cu Primăria Timișoara și cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Timiș. SportGuru Timisoara 21k se bucură și de sprijinul mai multor companii implicate în dezvoltarea sportului în România:

  • Superbet, sponsor gold, companie de pariuri sportive care se implică tot mai mult în susținerea evenimentelor de acest fel, sub umbrela #sustinemsportulromanesc și care la SportGuru Timișoara 21k dă numele probei principale a evenimentului: Semimaraton Superbet;
  • Orange, sponsor silver, partener încă de la prima ediție, ce se implică în evenimentele sportive, susținând atât sportul de masă, cât și cel de performanță;
  • Banca Transilvania, partenerul care sprijină un stil de viață sănătos, alături de eveniment într-un parteneriat de lungă durată;
  • McDonald’s, partenerul care încurajează activitățile sportive în rândul copiilor, devine sponsorul principal al acestei curse, Cursa Copiilor McDonald’s.

Acest articol a fost publicat în Atletism, Sport de masă și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 + opt =

 


Ultimele articole din categoria Atletism: