Spre Irlanda! Adelina Pastor, inclusă în lotul olimpic al României, iar împreună cu colegul de la CSM Timișoara, Sorin Vătămanu, la Campionatul European pe echipe

Adelina Pastor și Sorin Vătămanu, atleții de 20 de ani de la CSM Timișoara, vor participa cu România, sîmbătă și duminică, la Campionatul European pe echipe, Liga 1, într-un lot de cîte 18 atleți respectiv atlete, în staff-ul tehnic fiind și antrenorul timișorean Ioan Damaschin.

Pastor, care a fost inclusă conform deciziei din 29 mai a Comisiei Tehnice a COSR în componența lotului olimpic de 24 de atleți, va alerga în competiția continentală pe echipe de seniori de la Dublin în proba de 400 de metri respectiv cu ștafeta de 4×400 metri, împreună cu Bianca Răzor, Mirela Lavric, Angela Moroșanu și Alina Panainte.

Și Vătămanu va concura în aceeași probă de 400 de metri precum și în ștafeta de 4×400 metri a ”tricolorilor”, laolaltă cu Florin Purcea, Tiberiu Băneașu, Doru Teofilescu și Attila Nagy.

Campionatul European pe echipe de seniori, disputat pe 4 nivele valorice, a ajuns la cea de-a patra sa ediție iar pentru a promova în Superliga, ce anul viitor se va ține la Braunschweig, în Germania, România trebuie să se claseze pe unul din primele 3 locuri în Liga 1, găzduită în 2013 de Irlanda.

Lotul României, aflat în pregătiri la Poiana Brașov, va face deplasarea spre Dublin joi seară.

Acest articol a fost publicat în Atletism, Exclusiv și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte − 5 =

 


Ultimele articole din categoria Atletism: