Thomas Bach, preşedinte al Comitetului Internaţional Olimpic, discurs dur şi acid, repetând adjectivul „deplorabil”, la adresa unor guverne europene care „nu vor să respecte nici mişcarea olimpică, nici autonomia sportului” şi care critică intenţia CIO de a permite revenirea în întreceri cu statut neutru independent a sportivilor din Rusia şi Belarus

Thomas Bach, preşedinte al Comitetului Internaţional Olimpic, a fost foarte tranşant joi în a critica în cadrul unei conferinţe de presă organizate de CIO la sediul său din Lausanne unele guverne europene care „nu vor să respecte nici majoritatea mişcării olimpice şi a tuturor părţilor interesate, nici autonomia sportului”, guverne precum printre altele ale Cehiei, Poloniei şi bineînţeles Ucrainei, şi pe care le-a etichetat repetitiv ca fiind „deplorabile” în a nu fi de acord cu planul mai mult decât rezonabil şi firesc al CIO de a readuce la startul întrecerilor, cu statut neutru independent, sportivii din Rusia şi Belarus. Bach a punctat explicit în ce mod „grosolan ignoră” asemenea guverne ca de exemplu ale Poloniei, Cehiei şi bineînţeles Ucrainei unele aspecte evidente, acuzându-le că prin a rămâne inflexibil fixate rigid în negare ar duce „la sfârşitul sportului mondial aşa cum îl ştim în zilele noastre”.  

Bach (preşedinte CIO) în conferinţa de presă ulterioară întrunirii Comitetului Executiv al CIO / foto: stop cadru YouTube CIO

Surprinzător de dure cuvintele spuse în faţa reporterilor de preşedintele CIO, germanul Thomas Bach, în cadrul conferinţei de presă a forului internaţional ca parte a celei de-a treia şi ultime zile a reuniunii conducerii executive a CIO, după ce marţi, în ziua inaugurală a întrunirii, IOC Executive Board emitea recomandări către federaţiile internaţionale şi organizatorilor de evenimente sportive în privinţa participării la întreceri a competitorilor cu paşaport rusesc sau din Belarus, atâta timp cât respectivii nu sprijină activ evenimentele din spaţiul ucrainean ori sunt implicaţi contractual pe linie militară.

Astfel, conform diriguitorului Comitetului Internaţional Olimpic, Bach, guverne printre altele precum ale Ucrainei, Poloniei sau Cehiei sunt împotriva planurilor CIO prin a spune că Rusia şi Belarus n-ar avea ce căuta în lumea sportului în contextul actual, subliniind pe de altă parte că toate asociaţiile olimpice continentale ce reprezintă cele 206 comitete naţionale olimpice au salutat ca fiind binevenite recomandările IOC.

La care Thomas Bach a pus punctul pe i prin a le servi guvernelor „deplorabile” nişte evidenţe implacabile: “Este deplorabil să vezi că unele guverne nu vor să respecte nici majoritatea din cadrul mişcării olimpice şi a tuturor părţilor interesate, şi nici autonomia sportului. Este deplorabil că respectivele guverne nu-şi pun întrebări despre dublul standard. Căci n-am văzut niciun comentariu pe seama atitudinii lor în legătură cu participarea sportivilor din ţări implicate în 70 de războaie şi conflicte armate din jurul globului. Şi este cu atât mai deplorabil că asemenea guverne ignoră grosolan mărturiile comunicate cât se poate de clar şi explicit de către cei 2 raportori speciali ai UN Human Rights Council (Consiliului Drepturilor Omului al Naţiunilor Unite), în vreme ce în alte privinţe ele întotdeauna scot în evidenţă solicitările lor ferme pentru respectarea drepturilor omului.”

Esenţial de subliniat este aşadar faptul că Bach a lansat aceste remarci în mod oficial în spaţiul public, în cadrul unei conferinţe de presă.

Şi semnificativ de semnalat că respectivele recomandări nu sunt aplicabile şi pentru ediţia de anul viitor a Jocurilor Olimpice de vară de la Paris, în cazul căreia se va lua o decizie separată, la o dată ulterioară, cândva după termenul de un an rămas până la startul competiţiei.

Thomas Bach a mai adăugat şi că “intervenţiile guvernelor au consolidat unitatea mişcării olimpice. Nu poate fi la latitudinea guvernelor să decidă ce atleţi pot participa în cutare competiţii. Asta ar echivala cu sfârşitul sportului mondial aşa cum îl ştim la ora actuală. Ori astăzi, după toate răspunsurile pe care le-am primit, pot doar reafirma că întreaga mişcare olimpică se menţine cu tărie în favoarea valorilor sale şi a misiunii sale de a uni lumea într-o competiţie paşnică.”

Pacea şi unitatea nefiind însă şi în agenda unor uneltitori din umbră, cu OTAN jandarm şi „cozi de topor” implementând de aproape un deceniu inacceptabile nelegiuiri în vecini, încuviinţate tacit de „aliaţii” deturnaţi pe axe dintre cele mai tenebroase, pe care se află inclusiv Bucureştiul, de unde şi reacţiile „deplorabile” ale spălaţilor pe creier din blocul euro-atlantic. 

Faptele, realitatea şi adevărul sunt limpezi ca lumina zilei, dar subiect tabu în ţările deturnate în sfera Organizaţiei Teroriste a Atlanticului de Nord, deversând strict retorica propagandistă a unui cerc minoritar direct interesat, deşi majoritatea populaţiei nu gândeşte la fel şi poate detecta manipularea, fără a avea însă „o voce” pentru a-şi manifesta dezaprobarea vizavi de maşinaţiunile instigatorilor şi agitatorilor beligeranţi din occident, totul rezumându-se în consecinţă la o demonizare „sistemică” a Rusiei, de unde şi grosolanele derapaje exemplificate mai sus în speţa sportivă ale unor guverne precum de exemplu ale Cehiei ori Poloniei.   

Când de fapt clica făţiş fascist nazistă impusă în forţă în vecini acum aproape 10 ani prin corupţie, fraudă, nedemocratic şi pentru servirea intereselor ocultei satanice mondiale la cârma unui stat bananier decăzut şi placă turnantă a unor nesfârşite nelegiuiri de tot felul la graniţa cu Rusia, s-a dedat în tot acest timp la epurarea etnică a minorităţilor conlocuitoare, în special a celei ruseşti, supuse din 2014 agresiunii, drept una dintre ororile reprobabile ticluite peste mări şi ţări de cabala globalistă şi puse în practică prin „cozile de topor” din teritoriu, de exemplu printre altele sub forma laboratoarelor de bioterorism finanţate din străinătate, a traficului de carne vie cu copii pentru stabilimente obscure din ţări membre OTAN dar şi pentru prelevarea de organe, a traficului de substanţe interzise şi arme, a tranzitului de imigranţi ilegali din lumea orientului, câte şi mai câte, generând şi dezrădăcinarea populaţiei native ucrainiene – aşadar un alt eşantion dezlocuit din rasa caucaziană, folosită ca „masă de manevră” pentru stârnirea sensibilităţilor vesticilor ignoranţi, dezinformaţi şi leneşi intelectual, pentru a da credibilitate farsei în derulare şi a „inunda” cu atât mai mult naţiuni asfixiate deja sub apăsarea influxului străinilor.  

Realităţi nespuse la care „democraţii” vestici din siajul OTAN se fac că plouă şi închid ochii, fiind implicit complici şi părtaşi susţinerii unei junte fascist naziste pe post de „coadă de topor” a unor jocuri curat murdare, şi îmbrăţişând pe pilot automat retorica mincinoasă a demonizării Rusiei – suspect de serviciu. 

Statul deturnat şi eşuat, Ucraina, cu paiaţe şi marionete implantate la frâiele sale, este victimizat conform falsului absolut din tot ceea ce deversează propaganda ocultei satanice mondiale inclusiv în România, pe când cel cu „făcutul curăţeniei” este pus la colţ în toate cele lumeşti, inclusiv în sport. 

Pe undeva şi normal în anormalitatea ocultei satanice mondiale ale cărei tentacule s-au înfipt adânc în special în ţările luate captive de OTAN, din moment ce Rusia este o naţiune creştin ortodoxă care îşi mai poate apăra valorile sociale tradiţionale şi este implicit vizată tocmai din această cauză în sensul „purjării”, „motiv pentru care trebuie distrusă, şi nu contează cât ne costă. E un jihad”, de exemplu conform „alesului” Jamie Raskin în congresul de la Washington, şi sunt destui asemenea „distrugători”, cum cu zecile sunt şi ţările într-adevăr distruse sub bocancul jandarmului universal, propăvăduitor al „civilizaţiei, democraţiei, păcii, progresului şi dezvoltării”. Şi-atunci să mai fie oare de mirare că astfel pot pune problema în sport „pudeli” în zgardă precum Cehia ori Polonia? Deloc. 

Oculta vrea în satanismul ei vampirizarea lumii, şi parţial a reuşit, alterând letal Occidentul – îngenunchiat de decenii fără a fi prins încă de ştire, iar de ceva vreme adulmecă alţi „clienţi” la rând. 

  

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Atletism, Olimpism și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ doi = 7

 


Ultimele articole din categoria Atletism: