Timişoara, 1 şi 2 la Bucureşti: Cosmin Ilie Dumitrache câştigă proba de 60 metri garduri iar Andrei Bărbuţ încheie al doilea pe 3.000m, în prima etapă a Naţionalului indoor de seniori, tineret şi juniori mari

Cosmin Ilie Dumitrache, absolventul de juniorat drept cel mai de perspectivă hurdler din atletismul românesc, a câştigat astăzi, în cea de-a doua şi ultima zi a primei etape a Campionatului Naţional indoor de Seniori, Tineret şi Juniori 1, proba de 60 de metri garduri, pe podiumul reuniunii inaugurale a întrecerilor atletice de sală urcând şi un alt timişorean tot din generaţia 1994, Andrei Bărbuţ.

Dumitrache, pregătit la CSM Timişoara de antrenorul emerit Ioan Damaschin, s-a calificat primul în finala de 60m garduri, în 8,13, din 13 la start, finală pe care a şi câştigat-o, în 8.14. Toţi hurdlerii implicaţi în concurs sunt din categoria de vârstă 1994 şi mai mari.

Andrei Ionuţ Bărbuţ, colegul său de la CSM Timişoara, tot din ´94, care a alergat şi ieri, în proba de 1.500 metri, a încheiat astăzi al doilea pe 3.000 metri, în 8:42.26, la circa 8 secunde după un câştigător reşiţean.

Un loc 5 pentru junioara Delia Maria Irimia, din generaţia 1997 şi concurând la o categorie superioară de vârstă, care a fost cronometrată în 2:16.70 pe 800 de metri.

Şi v-am rămas datori cu o clasare de la finele primei reuniuni, de sâmbătă seară, când Marcus Rafael Drăghici, coleg al Deliei Irimia la LPS Banatul şi CSM Timişoara, a încheiat al şaptelea pe 400 de metri, juniorul din generaţia 1995 pregătit de Ioan Damaschin fiind cronometrat în 51.35.

Competiţia a avut loc în Complexul Naţional „Lia Manoliu” din Bucureşti şi va fi urmată, week-end de week-end, de alte întreceri indoor la nivel naţional sub egida FRA.

Acest articol a fost publicat în Atletism și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu + = 2

 


Ultimele articole din categoria Atletism: