Timișoara City Marathon la a IV-a ediție, maraton de la Otelec cu startul la 9, semimaraton de la Sânmihaiu Român tot duminică, de la 10, sosirea pe ”Știința”. Restricțiile rutiere și ale traseelor mijloacelor de transport în comun între orele 8 și 14

Clubul Sportiv „Asociația Alergotura” organizează ediția a 4‐a a evenimentului sportiv „Timișoara City Marathon”, care se va desfășura în data de 25 octombrie 2020 pentru cursele reale (maraton și semimaraton), respectiv între 26 octombrie 2020 ora 00:00 și 1 noiembrie 2020 ora 23:59 pentru cursele virtuale (5, 10, 21 sau 42 km). Atât cei care trec linia de sosire, cât și participanții la cursele virtuale vor primi medalia și tricoul evenimentului. Data‐limită a înscrierilor este 22 octombrie pentru cursele reale, respectiv 25 octombrie pentru cele virtuale. Detalii și înscrieri pe www.timisoaracitymarathon.ro.

Pentru data de 25 octombrie, cursa de maraton (42 km) pornește la Otelec (ora 9:00), respectiv semimaratonul (21 km) la Sânmihaiu Român (ora 10:00) urmându‐și cursul pe pista de biciclete spre Timișoara iar apoi un traseu pe malul Begăi, cartierul Fabric și parcurile timișorene. Linia de finish va fi la Stadionul Știința al UPT.

Organizatorii s‐au pregătit cu o serie de măsuri active pentru preîntâmpinarea transmiterii virusului SARS COV 2 (Covid 19), dintre care amintim: reducerea numărului de participanți la maxim 100 pentru fiecare cursă, portul obligatoriu al măștii în spațiu deschis până înainte de plecarea în cursa și după trecerea liniei de start, starturi individuale decalate, măsurarea temperaturii în prezența unui cadru medical la start, prezența substanțelor dezinfectante la linia de finish și punctele de hidratare, ceremonie de premiere fără public. Toți organizatorii vor purta mască de protecție pe toata durata
concursului.

Dacă din motive independente de organizatori cursele reale nu vor putea avea loc, întregul concurs se va organiza în format virtual, urmând ca participanții sa alerge individual, în perioada 26 octombrie ‐ 1 noiembrie 2020 distanță aleasă.

Restricții rutiere pentru duminică 25 octombrie 2020, 08:00 ‐ 14:00

Restricții:

‐ Bd. Pestalozi: se închide întregul sens (2 benzi) dinspre Str. Ștefan cel Mare către Bd. Coposu; traficul va fi permis doar pentru autovehiculele care circulă pe sensul Bd. Coposu ‐ Str. Ștefan cel Mare.

Închidere străzi:

‐ Bd. V. Pârvan: se închid ambele sensuri, între intersecția cu Bd. M. Viteazul și intrarea în Pasajul Michelangelo. Va fi afectată ieșirea și intrarea în parcarea UVT (pe ambele părți) între 10:00 și 14:00.

‐ În zona Piața Romanilor se vor închide străzile: Str. I. L. Caragiale, Str. Dr. Gh. Marinescu, Str. Episcop J. Lonovici, strada din stânga bisericii (cu clădirea Liceului W. Shakespeare).

Restricții trasee mijloace de transport în comun, duminică 25 octombrie 2020, 08:00 ‐ 14:00

Liniile E7 și E8, care circulă pe Bd. Pestalozzi și Bd. V. Pârvan, nu vor putea circula pe acest tronson între orele mai sus menționate.

Închidere Stadion Știința (Baza 1 UPT): interval orar 8:00‐15:00 pentru sportivii ne‐participanți la concurs.

Parteneri

Organizatorii le mulțumesc pentru sprijin Primăriilor Municipiului Timișoara, a Comunei Otelec și a Comunei Sânmihaiu Român. Desfășurarea concursului în mare parte pe pista de biciclete de pe malul Begăi a fost aprobată de Administrația Națională „Apele Române”, iar amenajarea zonei de finish pe Stadionul Știința a fost facilitată de Universitatea Politehnica Timișoara.

Acest articol a fost publicat în Atletism, Sport de masă și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − 3 =

 


Ultimele articole din categoria Atletism: