Yasmina Tămășilă (CSU Politehnica) și Miruna Pricop (CSȘ Lugoj), locul 2 la Campionatul Național al juniorilor 2

Yasmina Tămășilă, atletă din generația 2002 pregătită la CSU Politehnica Timișoara de Daniel Chirilă, a câștigat medalia de argint în proba de 5.000 de metri la Campionatul Național al juniorilor 2, desfășurat la Pitești sub egida federației române de profil, tot pe locul secund încheind și proba de pentatlon a competiției de pe stadionul ”Nicolae Dobrin” lugojeanca Miruna Pricop, antrenată la Clubul Sportiv Școlar din localitate de Adrian Vrudnik.

Yasmina Tămășilă, de la CSU Politehnica, a alergat în cursa de 5.000 de metri a junioarelor 2 și a încheiat-o a doua, în 18 secunde și două sutimi, proba fiind câștigată de covăsneanca Vasile, de la CSM Sfântu Gheorghe, cu timpul 17:53. Tot pe podium, în urma alb-violetei din Banat, pe locul 3, Giorgiana Moroșan, în 18:43 pentru CSM Câmpulung Moldovenesc.

Yasmina Tămășilă a încercat în Trivale și în cursa de 3.000 de metri obstacole, dar oboseala și-a spus cuvântul, încheind pe locul 5 proba câștigată de Mădălina Sârbu, tot de la CSM Câmpulung Moldovenesc.

Tot dintre atletele județului Timiș, Miruna Pricop a urcat în Argeș pe podium pentru CSȘ Lugoj, pe locul 2 în probele pentatlonului feminin, în vreme ce colega ei de club,  Andrada Vânătu, s-a situat pe locul 3, medaliată cu bronz la aruncarea suliței, tot sub îndrumarea profesorului Adrian Vrudnik.

Următorul concurs, Campionatul Național al Seniorilor, programat de Federația Română de Atletism pe 30-31 iulie, tot la Pitești, ultim concurs de pistă al sezonului în aer liber, criteriu de selecție pentru ediția din acest an a Campionatul Mondial IAAF de la Doha, din luna octombrie. Iar din atletismul timișean Cristina Daniela Bălan are cele mai mari șanse la atingerea baremului, în cursa de 800 de metri.

Fotografii furnizate de cei din secția de atletism a CSU Politehnica Timișoara, cu Yasmina Tămășilă ocupantă a podiumului

 

 

Acest articol a fost publicat în Atletism, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − 2 =

 


Ultimele articole din categoria Atletism: