Active News… Pilotul mașinii medicale de Formula 1 refuză vaccinarea anticovid și riscă să piardă următoarele curse. Alan van der Merwe a afirmat că a luat această decizie pentru a-și proteja sănătatea

ActiveNews, activenews.ro, vârf de lance al demascării mascaradei ”pLandemiei” în media online din România, combătând manipularea prin dezinformare din spațiul mediatic carpatin și care implicit se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet, a publicat marți o consemnare despre riscurile cu care se confruntă pilotul mașinii medicale de Formula 1, Alan van der Merwe, în ceea ce privește dreptul de participare la mai multe curse din sezonul actual, după ce a lipsit de la Marele Premiu al Turciei, de duminică, din cauza deciziei sale de a nu se vaxxina, după cum a semnalat Reuters.

În dreapta, Alan van der Merwe

 
 

Dar iată consemnarea integrală din activenews.ro – știri necenzurate: <Van der Merwe, în vârstă de 41 de ani, și medicul de Formula 1 Ian Roberts au fost testați pozitiv la coronavirus înainte de cursă și nu au călătorit la Istanbul, echipajul de Formula E al FIA fiind cel care i-a luat locul. Amândoi fuseseră în mașina medicală la precedentul Mare Premiu al Rusiei de la Soci.

Sud-africanul a declarat pe Twitter că a fost a doua oară când a contractat COVID-19 și că nu a fost vaccinat din motive personale.

„Din câte am înțeles, există câteva țări în care probabil nu vei avea voie să intri… dacă nu ești vaccinat”, a declarat duminică Michael Masi, directorul de cursă al Formulei 1, reporterilor.

„Trebuie să respecți aceste cerințe pentru a intra în țară și, din acest punct de vedere, FIA trebuie, evident, să respecte cerințele țării pentru a intra, la fel ca toate echipele și toți ceilalți”.

Van der Merwe și-a explicat poziția înainte de weekend, precizând că a primit abuzuri pe rețelele de socializare pentru poziția sa și că îi va bloca pe cei care fac atacuri personale sau îi doresc să fie concediat.

„Sunt pe deplin conștient de faptul că voi fi potențial mai puțin angajabil sau că libertatea mea de mișcare va fi restricționată în funcție de alegerile mele”, a spus el pe Twitter.

„Faptul că nu voi alege comoditatea în detrimentul propriei mele sănătăți nu înseamnă că iau decizii din egoism. Cu toții vrem doar să fim sănătoși”.

El a precizat că va continua să respecte orientările de sănătate publică, să reducă riscurile pe cât posibil și să respecte deciziile altora.

Cursele rămase în acest sezon sunt în Statele Unite, Mexic, Brazilia, Qatar, Arabia Saudită și Abu Dhabi.

„În Elveția (sunt pe jumătate elvețian) și în alte țări dezvoltate, o infecție anterioară contează la fel de mult ca un vaccin”, a declarat van der Merwe.

„Am încredere că acele țări știu ce fac și, de asemenea, respect regulile mai restrictive ale țărilor și nu călătoresc acolo”.

„Dacă doriți să vă vaccinați, faceți-o. Sunt pro-vaccin pentru cei care vor și pot să le aibă”, a încheiat Merwe.>

Cenzurat fiind pe feisbuc, activenews.ro e accesibil pe Telegram și GoogleNews

Acest articol a fost publicat în Auto-Moto și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 5 = patru

 


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: