Adolescentul timișean Vlad Neaga (CS Dumbrăvița), pe podiumul ceremoniei balcanice de premiere în motociclismul sportiv, la Beograd

Vlad Neaga a urcat de doua ori pe podium în cadrul ceremoniei de premiere a celor mai buni sportivi din lumea motociclismului sportiv balcanic, sâmbătă, la Beograd, primind din partea oficialilor Federației Internaționale de Motociclism distincțiile pentru locul III individual la Clasa Supermoto SOpen și locul III pe echipe al clasei Supermoto.

Neaga, legitimat la CS Dumbrăvița, deși abia a împlinit 15 ani, a concurat în sezonul 2014 la clasa mare, SOpen, în Campionatul Național, în cadrul căreia a câștigat titlul de campion, precum și în Campionatul Balcanic, în care a obținut locul III.

Tânărul timișean a pilotat o motocicletă TM SMX 450 FI, cu care s-a acomodat tot mai bine pe parcursul celor două competiții. Deși a fost cel mai tânăr concurent, a reușit să strunească puternica motocicletă, obținând 4 victorii în cele cinci etape ale Campionatului Național. În Campionatul Balcanic a menifestat un progres continuu, în ultima etapă, desfășurată în Bulgaria, urcând pe a doua treaptă a podiumului. În data de 20 decembrie 2014, la Izvorani, se va derula Gala FRM 2014, în care Vlad Neaga va primi și titlul de campion național.

”Le mulțumim celor care au făcut posibil ca Vlad să poată obține aceste rezultate: Carmarione, Katharsis, Xara Shoes, SpeedHost, Bogmiradi, Denisa-Do și Primăriei Dumbrăvița!”, au menționat tânărul sportiv Vlad Neaga și Horea Neaga, Team Manager.

Mai multe detalii: www.vladneaga.ro; facebook: Vlad Neaga Supermoto.

Acest articol a fost publicat în Auto-Moto și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− cinci = 4

 


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: