Cătălin Cazacu (SCM Timișoara) câștigă etapa a IV-a a MotoRC la clasa Stock 1000 și își asigură locul 1 la general, cu punctaj maxim

SCM Timișoara anunță pe propriul site o nouă victorie a motociclistul timișorean Cătălin Cazacu, care s-a impus în etapa a patra a MotoRC, disputată la finalul săptămânii trecute pe circuitul MotorPark de la Adâncata, în județul Ialomița.

 

Cătălin Cazacu, sportiv legitimat la SCM Timișoara, a câștigat cursa de la clasa Stock 1000 prin a devansa doi motocicliști de la CSM București, Bogdan Vrăjitoru și Cătălin Manea, și este lider detașat în clasamentul general, cu maximum de puncte, 100.

„Cursa a fost una în care am testat mult, pentru că ne așteaptă câteva curse dificile care vor decide soarta campionatului. Progresăm după perioada de vară mai puțin densă, mergem tot mai bine și avem un sfârșit de sezon plin de curse. Sper să ajungem pe prima treaptă și în competițiile interne și în cele externe” a explicat Cătălin Cazacu.

Podiumul clasamentului general la clasa 100 de centimetri cubi este următorul:

1. Cătălin Cazacu (SCM Timișoara) 100 puncte;

2. Iuliu Mihai (Constanța Racing) 60 puncte;

3. Bogdan Vrăjitoru (CSM București) 52 puncte.

Bănățeanul nu mai poate pierde prima poziție în ierarhia generală. Ultima etapă, a cincea, este programată în perioada 6-8 octombrie, tot la Adâncata.

Acest articol a fost publicat în Auto-Moto și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu × 6 =

 


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: