CNRD, Raliul Argeșului 2019. Victorie fără drept de apel pentru Simone Tempestini

Campionul național absolut en-titre, clujeanul Simone Tempestini, a înregistrat o victorie clară în prima etapă a Campionatului Național de Raliuri Dunlop 2019, Raliul Argeșului, câștigând toate cele 8 probe speciale din cele două zile de concurs.

Cu Sergiu Itu în dreapta sa, Simone, pe un Hyundai i20 R5, același model pe care îl pilotează și în Campionatul Mondial de Raliuri, a avut un avantaj de 1’22`5 față de următorul echipaj, format din Vali Porcișteanu și Dan Dobre, pe un Citroen C3 R5.

După cum notează http://24auto.ro/, sportivul de la Napoca Rally Academy îi calcă astfel pe urme tatălui său, Marco Tempestini, învingător în Argeș în 2007. Evenimentul a consemnat revenirea Raliului Argeșului în Campionatul National de Raliuri Dunlop după 9 ani de pauză, bifând ediția cu numărul 19.

Podiumul primei etape a fost completat de echipajul Dan Gîrtofan – Tudor Mârza (Skoda Fabia R5).

Un total de 77 de echipaje s-au înscris la prima etapa a campionatului, 22 fiind nevoite sa abandoneze de-a lungul etapei din diverse motive. De 6 ori invingator in Arges, Titi Aur a iesit in decor chiar in prima proba speciala, in timp ce un alt fost campion national, Bogdan Marisca a parasit concursul din motive tehnice.

Raliul Aradului va fi urmatoarea etapa din calendarul Campionatului National de Raliuri Dunlop si va avea loc in perioada 24-25 mai 2019.

Sursa: FRAS

Acest articol a fost publicat în Auto-Moto și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt × = 8

 


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: