Concurenți din 7 țări se înfuntă pe pista de la MotorPark România, în etapa a 4-a a Campionatului MotoRC

Cea de-a patra etapă a MotoRC, Campionatul României de Motociclism, care se va desfășura în parteneriat cu competiția RoSBK, va avea loc în acest weekend la MotorPark România, singurul circuit de motociclism viteză din țara noastră și cel mai nou din sud-estul Europei.

Și-au anunțat participarea sportivi din 7 țări: Bulgaria, Ungaria, Grecia, Israel, Austria, Marea Britanie și România.

Vineri și sâmbătă au loc sesiunile de calificări pentru grilele de start, iar duminica vor fi cursele, ”Începători” la clasele 600 cmc și 1000 cmc, precum și ”Stock”, la clasele 600 cmc și 1000 cmc. Competiția se va încheia duminică, la ora 17.00, cu festivitatea de înmânare a premiilor.

Pe tot parcursul zilei de duminică, 3 septembrie, în pauzele dintre curse, se vor desfășura demonstrații de drift susținute de către campionul național la această disciplină, Călin Ciortan. De asemenea, în zona de off-road, de lângă pista MotorPark, vor fi demonstrații cu cele mai noi vehicule 4×4 Maverick. MotorPark România, singurul circuit de motociclism viteză din țara noastră și cel mai nou din sud-estul Europei, aflat la Adâncata, în Ialomița, pe DN 101B, are o lungime de 4.129 de metri, lățimea între 11 și 16 metri și o linie dreaptă de 950 metri.

Accesul publicului este gratuit. Alte detalii despre circuit, pe www.motorparkromania.ro

Acest articol a fost publicat în Auto-Moto și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei × 9 =

 


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: