Multă adrenalină la Clasa 2

Etapa cu numărul trei din actuala ediţie a Campionatului Judeţean de Automobilism şi Karting Timiş a avut loc duminică pe un circuit situat pe platforma Monlandys din Calea Şagului, sub denumirea Marele Premiu al Municipiului Timişoara 2012.

Competiţia a reunit 50 de echipaje pline de… adrenalină, generînd un bun spectacol din care n-au lipsit nici derapajele, doi bolizi ieşind în décor fără urmări, excepţie făcînd doar “materialul de concurs”… Dar “fierul” se repară. Vremea a capacitat un public destul de numeros în jurul circuitului iar ploaia a trecut repede şi nu i-a speriat pe spectatori.

Ca rezultate, pe podium au accesat, la Clasa 1, Tudoreanu, Preunca şi Bunescu, la Clasa 2, Szorad, Almaşa şi Ţîrla, iar la Clasa 3, Tudorică, Popa şi Bartha. În clasamentul special feminin s-au clasat pe podium Diana Ştefănescu (2:25,80; Honda Civic), Daniela Zaharie (2:26,57; Honda Civic) şi Diana Iordache (2:28,29, Opel Corsa). Următoarea etapă a Campionatului Judeţean este programată în data de 5 mai la Sânnicolau Mare.

Acest articol a fost publicat în Auto-Moto și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt + 4 =

 


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: