Noi morţi subite în sport, pilot la volanul unui bolid de raliuri direct în stâlp, voleibalistă campioană a lumii în vârstă de 18 ani căzută de la etaj în dimineaţa după o semifinală europeană

În aceeaşi zi, în ”mândra” Europă, în Turcia şi Croaţia, au decedat subit tineri sportivi de mare performanţă, o italiancă de origine nigeriană în vârstă de 18 ani deja laureată mondială şi continentală cu naţionala juvenilă de volei din peninsulă, căzută din senin de la etajul hotelului din Istanbul al federaţiei de specialitate din ţara semilunei, unde era cazată cu semifinalista pierzătoare a semifinalei CEV Champions League, Igor Gorgonzola Novara, şi un pilot irlandez în teste pentru Raliul Croaţiei, care a pierdut controlul volanului şi a sfârşit în stâlp, copilotul scăpând absolut nevătămat, decese ale unor performeri bine pregătiţi nu doar ca pure întâmplări şi simple coincidenţe, fără a se pomeni bineînţeles nicăieri statutul aşa-zisei „vaccinări” a victimelor, ba din contră, mizerabila aşa-zisă „presă” întinând cel puţin moartea Juliei Ituma prin a o lega de ipoteza sinuciderii. 

Presă mereu atât de grăbită să găsească explicaţii convenabile strict „naraţiunii oficiale”, dar omiţând întotdeauna să facă o cât de mică legătură cu posibilitatea reală a vătămării prin înţepare. 

Decese în mod normal absolut improbabile, dacă nu s-ar lua în calcul, aspect necesar în ultimii peste 2 ani dar subiect tabu în contra-presa coruptă, statutul aşa-zisei „vaccinări” a tinerilor plecaţi dintre noi, accidentele putând foarte uşor surveni ca urmare a efectelor adverse aşa-zisei ”vaccinări”, manifestate subit, printre care şi inducţia bruscă a unor stări de rău de tip stop cardio-respirator, cu efecte fatale, consecinţe evidente dar nedetectabile din moment ce între ”protocoalele urgenţei” Stupid-19 din 2020 a fost abil strecurată şi renunţarea la autopsiere. De ce oare?

Tocmai de aceea, exact pentru a fi şterse nişte urme pe post de indicii clare şi fără discuţii.

Nimic nu este doar o întâmplare ori coincidenţe, dar absolut cert este faptul că omenirea este de-a dreptul posedată fără a prinde de veste în ghearele unei oculte satanice mondiale proslăvind sacrificiul de sânge şi fixată pe depopularea forţată inclusiv prin bioterorismul servit pe post de aşa-zisă „vaccinare” respectiv pe sintetizarea maselor spre transumanism. Sataniştii urzitori din umbră îşi ling colţii la morţile violente ale unor tineri de succes, potenţiali viitori părinţi, membri de familie, ceea ce urăsc mai mult şi mai mult aceste „hiene păzind turmele”.

Aşa cum în 2020 Sporttim a avertizat şi prevenit în cunoştință de cauză că ”măsurile” anti-Stupid-19 nu sunt altceva decât sugestive ”sperietori” pretext care să ”vândă” ulterior mai uşor maselor minciuna ”necesităţii vaccinării sigure şi eficiente ca unică soluţie salvatoare”, avertismente contestate şi persiflate tipic româneşte cu inconştientă ignoranţă de către aşa-zişi ”cititori” sau aşa-ziţi ”colegi” de breaslă care nu realizau că fie şi o publicaţie de sport este tot una de informare a populaţiei, şi care a preluat ca o necesitate în slujba sănătăţii publice rolul de a face treaba presei generaliste corupte, spre ruşinea acesteia, doar o propagandistă contracost din banul public a ”naraţiunii oficiale” de manipulare şi condiţionare psihologică a locuitorilor.

Aşa cum în 2021 Sporttim a atenţionat în cunoştinţă de cauză că aşa-zisele ”vaccinuri” anti-Stupid-19 nu sunt absolut deloc nişte vaccinuri propriu-zise, ci nişte arme biologice de modificare genetică şi distrugere în masă, semnalări şi acestea contestate şi persiflate tipic româneşte cu inconştientă ignoranţă de către aşa-zişi ”cititori” sau aşa-zişi ”colegi” de breaslă care nu realizau că fie şi o publicaţie de sport este tot una de informare a populaţiei, şi care a preluat ca o necesitate în slujba sănătăţii publice rolul de a face treaba presei generaliste mituite, spre ruşinea ei doar o propagandistă contracost din banul public a ”naraţiunii oficiale” de manipulare şi condiţionare psihologică a locuitorilor.

La fel, aşa şi în 2022 şi 2023, Sporttim a relevat şi înfăţişează în continuare în deplină cunoştinţă de cauză urmările şi consecinţele adoptării în 2020 pe pilot automat a dăunătoarelor şi vătămătoarelor ”măsuri” pretext de înfricoşare a populaţiei, respectiv a nocivelor, toxicelor şi deloc necesarelor aşa-zise ”vaccinuri” ale căror nenumărate efecte adverse, declanşate de resortul cauză – efect, sunt totalmente reale, însă înadins, perfid şi cu bună ştiinţă trecute cu vederea de ”sistem”, sigur pe sine a avea tupeul mopuirii sub preş a evidenţelor altfel indubitabile, la ditamai viclenia ”armelor albe”, cal troian în sistemul imunitar al recipienţilor.

Craig Breen (33 de ani) a murit într-un accident petrecut joi în timpul testelor pre-eveniment pentru Raliul Croaţiei. Maşina pilotată de Breen a ieşit de pe carosabil şi a percutat un stâlp, în apropierea localității Lobor, la nord de Zagreb.

Copilotul James Fulton a scăpat nevătămat. Echipajul format din Breen şi Fulton urma să ia startul în Raliul Croaţiei, a patra etapă a Campionatului Mondial de Raliuri, programat la finele săptămânii acesteia. Cei doi, care concurau pentru Hyundai Motorsport, se aflau la bordul unui model i20 N Rally1.

Craig Breen a debutat în World Rallye Cchampionships în urmă cu 14 ani şi a urcat de nouă ori pe podium. În 2019 a trecut la cei de la Hyundai Motorsport, iar anul acesta avea un program parţial în Campionatul Mondial. În februarie, Breen s-a clasat pe locul al doilea în Suedia şi i-a lipsit foarte puţin să termine victorios.

Julia Ituma, în vârstă de numai 18 ani, componentă a grupării de volei feminin Igor Gorgonzola Novara, a cincea în Serie A1 din elita Italiei şi semifinalistă în CEV Champions League, a fost găsită decedată la prima oră a dimineţii de joi, după ce a căzut de la fereastra camerei de la etajul 6 a hotelului în care era cazat la Istanbul lotul peninsularelor. 

Voleibalista jucase în seara precedentă returul semifinalei CEV Champions League, intrând ca rezervă în fiecare din cele 3 seturi pierdute de oaspetele din Novara şi reuşind două puncte din trei atacuri, fără a împiedica eşecul, 3:0 pentru localnicele de la Eczacibaşi Istanbul, calificate în finala principalei competiţii continentale inter-cluburi.

Născută la Milano în 8 noiembrie 2004 din părinţi nigerieni, Julia Ituma era liderul unei generaţii „albastre” câştigătoare în anul 2021 a titlului mondial sub 18 ani, devenită atunci şi cea mai valoroasă extremă şi cea mai bună marcatoare a turneului final, iar anul trecut a laurilor europeni la categoria de vârstă U19, fiind desemnată MVP al Campionatului European U19 – decernare imortalizată în fotografia publicată de site-ul oficial al Confederaţiei Europene de Volei, www.cev.eu.

 

 
 
Distribuie
Acest articol a fost publicat în Auto-Moto, Sport sabotat, Volei și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 3 = noua

 


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: