Premiat în Gala de la Izvorani, Vlad Neaga (CS Dumbrăvița), în 2015 și cu gândul la Campionatul Mondial SM2

Un comunicat remis mass-media de Horea Neaga, manager al campionului național în motociclismul sportiv Vlad Neaga, de la CS Dumbrăvița…

Sambata, 20 decembrie 2014, a avut loc la Comitetul Olimpic de la Izvorani premierea celor mai buni sportivi romani din lumea motociclismului. La eveniment a fost invitat si timisoreanul Vlad Neaga, noul Campion National la Supermoto Clasa SOpen.

Vlad, legitimat la Clubul Sportiv Dumbravita, a avut in anul 2014 un parcurs de exceptie, impunandu-se categoric in Campionatul National unde a obtinut titlul de Campion. De asemenea, el a fost premiat la Belgrad (Serbia) pentru locul 3 obtinut in Campionatul Balcanic. Acum, este invitat si la premierea de la Sofia (Bulgaria) pentru a urca pe podium, dar din pacate, nu poate sa ajunga, timpul fiind limitat.

In 2015, isi doreste ca pe langa participarea in Campionatul National si cel Balcanic  sa-si faca debutul in Campionatul Mondial clasa SM2, dar acest lucru depinde foarte mult de sprijinul pe care o sa-l primeasca.

Vlad multumeste fanilor, sustinatorilor, prietenilor si sponsorilor care au fost alaturi de el in 2014.

Acest articol a fost publicat în Auto-Moto, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt × = 8

 


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: