Premieră în România, monopostul de Formula E al echipei Mahindra Racing, condus de Nick Heidfeld, prezentat la Timișoara

Pilotul Nick Heidfeld va conduce monopostul Mahindra Racing Formula E pe bulevardul Vasile Pârvan, în cadrul unui drive show organizat în 24 septembrie ca parte a evenimentului The Drive to Win, cu ocazia căruia va fi prezentat în premieră în România un monopost electric Formula E.

Nick Heidfeld este fost pilot de Formula 1 și este alături de echipa Mahindra Racing din 2015. El a contribuit la opt podiumuri pentru echipă, inclusiv primul podium Mahindra Racing la Beijing E-Prix în 2015. Nick este pilotul oficial de teste și de rezervă, dar și consilier special al echipei.

Tehnologie de ultimă generație, întâlniri cu specialiști care modelează generația următoare a mobilității, demonstrații pe viu – sunt câteva dintre momentele pregătite de către organizatorii evenimentului de sâmbătă 24 septembrie, între orele 14.30 și 17, în fața Bibliotecii Universității Politehnica Timișoara, bulevardul Vasile Pârvan 2B.

ZF Group și Universitatea Politehnica Timișoara organizează evenimentul incluzând prezentarea monopostului dezvoltat cu tehnologie ZF de ultimă generație – monopost al echipei Mahindra Racing Formula E în sezonul competițional 2021/2. Demonstrația face parte din seria evenimentelor prilejuite de deschiderea noului an universitar la Universitatea Politehnica Timișoara. ZF Group este un partener de tradiție al Universității Politehnica Timișoara. Echipa tehnică a Mahindra Racing, împreună cu inginerii de la ZF R&D Tech Center Timișoara vor prezenta tehnologia dezvoltată și vor discuta cu toți cei interesați pe tema generației următoare a mobilității.

Nick Heidfeld

ZF a devenit partenerul tehnologic oficial al echipei Mahindra Racing Formula E în campionatul complet electric FIA Formula E începând cu sezonul 2019 -2020. În cadrul acestui parteneriat, compania dezvoltă grupul motopropulsor, care include motor electric, invertor, electronică de putere și transmisie. ZF Group este al treilea cel mai mare furnizor din domeniul automotive din lume și o companie aflată în topul Fortune 500. Fiind o companie globală de tehnologie, cu vânzări de peste 38,3 miliarde în anul fiscal 2021, ZF oferă soluțiii complete de produse și software pentru producătorii de vehicule consacrați, dar și furnizorilor de servicii de transport și mobilitate nou-emergenți. ZF electrifică o gamă largă de vehicule.

*Mai multe detalii despre eveniment puteți urmări pe pagina zf.com/ro/the-drive-to-win sau pe pagina de facebook dedicată evenimentului: https://bit.ly/3BsNmTf

În România, ZF are peste 5,000 de angajați în 5 locații (Timișoara, Roman, Oravița, Lupeni, Marghita). Printre ele se numără și ZF R&D Tech Center din Timișoara, unde lucrează aproximativ 200 de ingineri, iar numărul lor este în continuă creștere. ZF Tech Center din Timișoara va deveni un hub major în activitatea de cercetare și dezvoltare la nivel global al ZF Group.

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Auto-Moto și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 8 = zece

 


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: