Red Bull și-a îmbunătățit recordul de pit stop. VIDEO

Red Bull Racing își dovedește încă odată supremația în ceea ce privește pit stop-urile din Formula 1: a corectat de două ori recordul, într-un interval de două săptămâni!

Pe tot parcursul sezonului actual, echipa Red Bull Racing a reușit să fie în top în ceea ce privește rapiditatea pit stop-urilor. În cursele de la Monaco și Silverstone, Max Verstappen a reușit să câștige poziții în fața adversarilor chiar pe linia boxelor. Tot în cursa de la Silverstone, echipa a reușit stabilirea unui nou record de 1,91 secunde pentru schimbarea roților monopostului pilotat de Pierre Gasly.

Duminica trecută, Marele Premiu al Germaniei, o cursa desfasurata preponderent pe ploaie si plina de rasturnari de situatie, a adus si o noua imbunatatire a performantei echipei Red Bull Racing. Aceasta a reusit sa isi amelioreze performanta din etapa precedenta: in turul 46, la ultimul pit stop al lui Max Verstappen, din totalul de 5 opriri, a fost stabilit un nou record pentru cea mai scurta oprire la boxe, schimbarea rotilor facundu-se in doar 1,88 secunde!

După cum consemnează Alex Ursulescu în http://24auto.ro/ , în mod ironic, la polul opus, în cursa din Germania, s-a aflat echipa Mercedes, liderul la zi și marele favorit din Formula 1. În chiar cursa în care a fost sponsor principal și a aniversat 125 de ani de motorsport, team-ul german a reușit o contraperformanță de-a dreptul rușinoasă.

Parcă dorind să ne arate cât dura un pit-stop acum 125 de ani, Hamilton a fost blocat la boxe… 50 de secunde!

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Auto-Moto și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase + = 12

 


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: