Timișoreanul Mircea Samuil, gata de sprintul pentru al patrulea titlu consecutiv la clasa NAT12 în Campionatul Național de Raliuri

Două etape au mai rămas până la finalul Campionatului Național de Raliuri, iar Mircea Samuil este la un pas de un nou titlu la clasa NAT12. Timișoreanul pornește cu un avans considerabil înaintea rundelor de la Cluj și Brașov, 143 de puncte, față de cele 94 ale lui Cipri Lupu, respectiv 75 ale concitadinului său, Emanuel Resiga.

„Teoretic, pornim cu prima șansă, dar vrem să luăm lucrurile treptat. Mereu pot apărea evenimente neprevăzute, așa cum a fost și la Iași, acolo unde, din cauza unor probleme tehnice, am ratat trei probe speciale, astfel că a trebuit să tragem tare ca să mai prindem podiumul. Dar dacă totul merge bine, la finalul acestui sezon ar trebui să fim câștigători pentru al patrulea an la rând”, spune Samuil.

Pilotul timișorean a câștigat patru dintre cele șapte etape desfășurate până acum la clasa sa. Pentru pregătirea ultimelor două runde, el va profita de etapa de Viteză în coastă din Campionatul Județean de Raliuri, care se va desfășura la finalul acestei săptămâni, la Surduc.

„E un bun prilej de antrenament și de testare a setărilor mașinii. Chiar dacă am mers bine cu ea în acest sezon, luăm în calcul schimbarea ei pentru anul viitor. Vin tot mai mulți piloți cu mașini pregătite din fabrică pentru concurs și, ca să rămânem competitivi, încercăm ca de anul viitor să facem și noi acest pas. Mizăm și pe suportul sponsorilor care au fost și în acest an alături de noi. La ultima etapă, cea de la Iași, am putut participa datorită sprijinului domnului Nicolae Trifan, unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din domeniul agricol, din zona de Vest, cu care sperăm să colaborăm și în viitor”, a mai spus timișoreanul.

Ultimele două etape din Campionatul Național de Raliuri au loc în 7-9 octombrie, la Cluj; respectiv 28-29 octombrie, la Brașov.

Mircea Samuil este susținut în acest sezon de Aronia Charlottenburg, Goya Residence, MAD Turbo, Snap Vet și Healling Hub. 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Auto-Moto și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − = sapte

 


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: