VIDEO. Britanicul de 47 de ani Graham Jarvis, pe Husqvarna, triumfă a 7-a oară și urcă a 12-a oară pe podium la Red Bull Romaniacs

Legendarul veteran britanic Graham Jarvis a câștigat categoria ”Gold class” a ediției cu numărul 19 la Red Bull Romaniacs, off-road hard enduro pe pantele Cindrelului sibian, ”capra de munte” triumfând pentru a șaptea oară în Carpați, pentru a 12-a oară pe podium. Motociclistul insular în vârstă de 47 de ani, concurând pe Husqvarna, și-a menținut în cea de-a patra și ultima etapă avansul general de 15 minute și 44 de secunde față de bulgarul Teodor Kabakchiev, și acesta pe Husqvarna. Fotografii și un montaj video.

sursa foto: Red Bull Romaniacs 2022

Podiumul ”Gold class” al competiției din circuitul F.I.M World Hard Enduro Championship a fost completat de spaniolul Mario Roman (pe Sherco). după un duel strâns cu Michael Walkner (Australia, GAS GAS) și canadianul Trystan Hart pe KTM), în vreme ce neamțul Manuel Lettenbichler (DEU, KTM) a izbutit timpi remarcabili în tentativa de a recupera o penalizare de timp de două ore. Alte fotografii și clipul video.

VIDEO

 

Acest articol a fost publicat în Auto-Moto și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− patru = 5

 


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: