Vlad Neaga, campionul național la Supermoto, își apără titlul încă din prima etapă

Începe campionatul României la Supermoto iar prima etapă se va desfășura la Arad în perioada 28-29 mai, pe circuitul Vik Power. Vlad Neaga, sportivul legitimat la CS Dumbrăviţa, are ca obiectiv recucerirea titlului de campion naţional şi în sezonul competițional 2016.

La această etapă se anunță participanți de la București, Brașov, Sibiu, din Alba, Drobeta Turnu Severin și bineînțeles din Arad și Timișoara, dar și din Serbia sau Ungaria, prezența pe grila de start fiind valabilă chiar și pentru campionul competiției maghiare. (clic pe imagini pentru mărire)

Împletind şcoala cu antrenamentele, Vlad Neaga, la cei 16 ani ai săi, încearcă sa-şi găsească ritmul în această primă competiţie naţională: “Mă simt pregătit din punct de vedere fizic şi mental. Desi nu m-am putut antrena pe pista cat mi-as fi dorit, astept cu nerabdarea competitia. Mă bucur să-mi reîntâlnesc competitorii şi sper ca numărul acestora să crească in acest sezon. Este o experienţă minunată să mă bucur de curse şi să  învăţ de la ceilalti concurenti sau chiar din propriile mele greşeli! Imi voi face treaba cum voi putea mai bine!”

Participarea sa la competiție a fost posibilă grație sprijinului Consiliului Local Dumbrăvița, Ducodan, Carmarione, Bogmiradi, Speed Host, Maxi Scooter și Zona Enduro.

 

 

Acest articol a fost publicat în Auto-Moto și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: