Vlad Neaga (CS Dumbrăvița), campion național la Supermoto

Sportivul timișorean de numai 15 ani Vlad Neaga, legitimat la CS Dumbrăvița, a încheiat Campionatul Național de Supermoto, seniori, cu titlul de campion și a urcat pe prima treaptă a podiumului.

Arad a găzduit în weekend a V-a și ultima etapă a Campionatului Național Individual de Supermoto. Cu rezultate foarte bune încă din calificările de vineri, Neaga a plecat din pole position în ambele manșe, desfășurate duminică. Fiind ultimul concurs național din acest sezon 2014 și ținând cont și de locul de disputare, Aradul, oraș de unde provine campionul național al anului trecut, Sorin Trăistaru, care dorea să-și mențină titlul, se putea deja intui duelul ce avea să fie între cei doi. Adrenalina, forța și o bună concentrare l-au făcut pe tânărul Vlad Neaga să câștige prima dar și a doua manșă în fața oponentului său.

Tânărul timișorean încheie campionatul cu 22 de puncte avans în urma câștigării a 4 etape din cele 5 disputate in acest an.

Tot în acest sezon, Vlad Neaga a obținut și locul al III-lea în Campionatul Balcanic de Supermoto, clasa SOpen.

Sponsorii sportivului au fost Carmarione, Bogmiradi, Maxiscooter, SpeedHost, tânărul performer mulțumindu-le tuturora dar și prietenilor, fanilor, organizatorilor și nu în ultimul rând Primăriei Dumbrăvița.

Acest articol a fost publicat în Auto-Moto și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − cinci =

 


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: