Vlad Neaga (CS Dumbrăvița), locul 16 în Italia, în etapa a III-a a Campionatului European de supermoto

Vlad Neaga, legitimat la CS Dumbrăvița, a participat la sfârșitul săptămânii trecute la cea de-a treia etapă de Campionat European din sezonul 2015, care s-a desfășurat la Busca, în Italia, unde adolescentul a înregistrat cea mai bună evoluție a sa de până acum, devansând nume consacrate din supermoto-ul continental și croindu-și încet, încet o breșă spre elita piloților de supermoto din arena internațională.

2 (1)

 

Deși în prima manșă a avut unele dificultăți datorită udării excesive a porțiunii de off-road, Neaga a avut în schimb un start excelent în cea de-a doua manșă, reușind să depășească șase concurenți în primele viraje. În continuare, pe parcursul cursei, a fost foarte concentrat și determinat, consolidându-și poziția. La final, s-a clasat pe locul 16, fiind apreciat atât de echipă cât și de concurenți.

Neaga a mai participat deja la încă două etape din Campionatul European, cea desfășurată la Jerez de la Frontera (Spania) și cea de la Ottobiano, în Italia. Vlad Neaga a încheiat pe prima poziție etapă de Campionat Național de la Arad, deschizându-și drumul spre un nou titlu de campion național. Următoarea cursă va fi cea din Campionatul Alpe Adria, care se va desfășura la Kula (Serbia) în week-end-ul următor, 23-24 mai.

În Campionatul European, în perioada 6-7 iunie, în Polonia se va desfășura cea de-a patra etapă de Campionat European. Neaga țintește participarea și la celelalte etape de Campionat European, Est-European și Național, depinzând de implicarea autorităților și cu sprijinul sponsorilor. ”Mulțumim Federației Române de Motociclism, Carmarione, Bogmiradi, Speed Host, Maxiscooter, SC Dumbrăvița și oamenilor din presa care îi sunt alături”, a spus Horea Neaga, team manager.

 

Acest articol a fost publicat în Auto-Moto și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ doi = 10

 


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: