Vlad Neaga învinge în Bulgaria în a doua etapă de Campionat Naţional

Vlad Neaga, pilotul de motociclism sportiv viteză legitimat la CS Dumbrăviţa, a obţinut locul I în Campionatul Naţional şi locul 5 în Campionatul Est-European, fiind prim clasat în urma puternicei echipe bulgare de lot naţional, care participă şi în Campionatul Mondial, graţie evoluţiei sale din weekendul 31 mai – 1 iunie, când s-a desfăşurat la Pleven, în Bulgaria, cea de a doua etapă de Campionat Naţional de Supermoto şi prima etapă din Campionatul Est-European.

Încă de la primele antrenamente, Vlad Neaga a dat dovada de multa determinare, si-a imbunatatit permanent timpii, obtinand in sesiunea de calificari a cincea pozitie la grila de start cu un timp de 1.29.525.

Duminica dimineata, in antrenamentul de incalzire, a reusit sa-si bata  timpul din calificari, dar din pacate, in urma unei sarituri prea lungi si-a luxat glezna piciorului drept. Acuzand dureri severe la glezna, a intrat totusi in concurs.

Startul primei manse nu a fost foarte reusit, fiind depasit in primul viraj de 5 competitori, printre care si Sorin Traistaru. Neaga s-a mobilizat însă exemplar, reusind sa-i depaseasca, pe rand, pe toti cei cinci, incheind prima mansa pe locul intai in Campionatul National si pe locul cinci in Campionatul Est-European.

Dupa o pauza de patru ore, durerile la glezna au devenit si mai intense. Cu toate acestea, Neaga a hotarat sa ia startul si in a doua mansa, a avut un start perfect si a realizat o cursa de exceptie. Spre finalul cursei, a fost urmarit de Sorin Traistaru dar acesta nu a reusit sa-i puna in pericol pozitia pana la final.

Urmatoarea etapa se va desfasura tot la Pleven, in Bulgaria, in weekendul 13-15 iunie.

Vlad Neaga multumeste pentru sprijin Primariei Dumbravita, Carmarione, Bogmiradi, SpeedHost, Mastertent si Cammeron Print. Alte detalii de la eveniment puteti gasi pe: https://www.facebook.com/pages/Vlad-Neaga-SuperMoto/301766723308072?fref=ts  respectiv www.vladneaga.ro

 

Acest articol a fost publicat în Auto-Moto și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase − = 2

 


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: