Vlad Neaga la început de 2016: în apărarea titlului dar și în campionate din Austria, Cehia, Germania

Vlad Neaga, campionul României la Supermoto SOpen, legitimat la CS Dumbraviţa, şi-a definitivat  programul competiţional pentru sezonul 2016. Tânărul pilot va participa în Campionatul Național de Supermoto la clasa Profi, unde își va apăra titlul de campion. De asemenea, va lua startul și la concursurile din campionatele Cehiei, Austriei și Germaniei, campionate cu piloți de excepție, care domină elita mondială. Și-a fixat și aici un obiectiv, clasarea între primii zece piloți.

“Am luat această hotărâre, bazându-mă pe rezultatele foarte bune ale acestor sportivi la competiţiile internaţionale de Supermoto. Acum pot acumula mai multă experienţă pilotand alaturi de acesti sportivi, care gândesc strategic abordarea fiecărui circuit, care te şi inspiră uneori. Diferenţele  între ei sunt foarte mici, ceea ce e o premisă bună pentru un campionat spectaculos. Îi admir pe Pavel Kejmar, Petr Vorlicek si Lukas Hollbaker  pentru ambitia si fair-play–ul de care dau dovada. Mă bucur că voi concura cu ei!”, spune Vlad Neaga.

La sfârşitul lunii mai 2016, în weekendul 28-29, va începe Campionatul Naţional de supermoto, care va debuta cu prima etapa de la Arad.  Vlad va concura pe motocicleta sa TM Racing SMX de 450 cc., care a intrat în revizie generala. Cu această motocicletă, Vlad urmăreşte ca in toate etapele de campionat national sa obtina cel mai bun timp al circuitului si implicit victoria. Campionatul României de supermoto va fi completat cu etapele de la Bacău, București și Târgu Secuiesc.

De asemenea, în acest an competitional, Vlad se va implica si in cursele de motocros din Romania si Ungaria. Aceste competitii vor reprezenta cel mai bun antrenament pentru sectiunea de off road din supermoto. Prima cursa va fi chiar in aceasta duminica – 03 aprilie – la Lugoj.

În campionatele externe, pilotul timișorean va disputa primele doua etape la Greinbach (Austria), în perioada 30 aprilie – 1 mai 2016, urmând apoi cursa din Vysoke Myto (Cehia), din 7-8.05.2016.

Vlad Neaga le mulțumește tuturor celor care îl sprijină și îl încurajează în acest dificil sport, așteptându-i la curse.

 

Acest articol a fost publicat în Auto-Moto, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: