Vlad Neaga, legitimat la CS Dumbrăvița – VN Motorsport, câștigă al 5-lea titlu de campion național la Supermoto SOpen

Vlad Neaga își adaugă în palmares al 5-lea titlu de campion național la Supermoto, la cea mai prestigioasa clasă – SOpen. Conducând în clasamentul general al Campionatului National și plecând ca și favorit în cursa pentru titlu, tânărul dar experimentatul pilot Vlad Neaga câștigă ambele manșe ale etapei, oferindu-ne un adevărat spectacol motociclistic.  Sâmbătă, 17 august 2019, pe circuitul VIK Power Arad s-a desfășurat ultima etapă a Campionatului Național de Supermoto din anul competitional 2019. 

O nouă reușită ce vine să confirme talentul sportivului, dublat de determinarea în a-și urma pasiunea pentru sportul pe două roți. În demersul său pentru obținerea rezultatelor remarcabile, Vlad este sprijinit de către CS Dumbrăvița și de către Consiliul Județean Timiș – finanțator în cadrul proiectului „Motociclism de performanță în rândul copiilor și tinerilor”.

Declarația sportivului după premiere: “Chiar dacă din afară parcursul nostru în Campionat părea oarecum unul facil, am avut parte de un sezon competițional nu lipsit de neprevăzut. Mă refer aici, pe de o parte, la evoluția bună a piloților cu care am concurat, și pe care țin să îi felicit. Pe de altă parte, practicarea motociclismul la acest nivel implică costuri ridicate, de aceea le mulțumesc partenerilor și sponsorilor, CS Dumbravița, CJ Timiș, Motoboom, Carmarione, SpeedHost, Smartfit pentru implicare și susținere”. Pentru a fi la curent cu planificarea etapelor viitoare și cu evoluția sportivului în Campionatul Național de Viteză, urmăriți-l pe Vlad Neaga pe conturile de pe rețelele de socializare, Facebook – Vlad Neaga Motorsport și Instagram – vladneaga194, și pe site-ul www.vladneaga.ro.

 

 

Acest articol a fost publicat în Auto-Moto și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 × = optsprezece

 


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: