Vlad Neaga, rezultat de excepţie: locul 2 în ultima etapă a Campionatului Est-European, în Bulgaria

Încă o cursă reuşită şi un rezultat remarcabil pentru adolescentul motociclist Vlad Neaga, despre care ne-a relatat Horea Neaga, Team Manager la CS Dumbrăviţa.

Vlad Neaga s-a aliniat în weekendul 25-27 iulie, în Bulgaria, la Pleven, la ultima etapă de Campionat Est-European de supermoto. La doar 14 ani, Vlad trebuia sa se lupte din nou cu mult mai experimentatii piloti din Lotul National ai Bulgariei ca Alexander Georgiev, Yanko Tashev sau Antonio Todorov, care au varsta de peste 20 de ani.

Asa cum ne-a obisnuit de la inceputul Campionatului, Vlad a dat dovada de multa determinare, si-a imbunatatit permanent stilul de pilotaj si a realizat din nou un record personal cu un timp de 1,27.6 min/tur.

Desi a plecat de pe locul 5, tanarul pilot a reusit o prima mansa de exceptie, reusind sa se impuna in fata lui Tashev si Todorov, termanand pe locul 2 in urma lui Georgiev. In cea de a doua mansa, Vlad a avut un start foarte bun si inca de la inceputul cursei l-a lasat in urma pe Todorov. In turul 6, a avut parte de o cazatura dar s-a ridicat repede si a reluat cursa in doar 7 secunde. A finalizat mansa a doua pe locul 3, astfel asigurandu-si locul al 2-lea pe podium, in urma lui Georgiev si fiind urmat de Tashev, Todorov, Gregoire si Ivceski.

Le mulţumim celor care ne-au sprijinit pentru obţinerea acestor rezultate deosebite: Carmarione, Bogmiradi, SpeedHost şi Primăriei Dumbrăviţa.

Acest articol a fost publicat în Auto-Moto, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 × cinci =

 


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: