”Cupa Firmelor” la badminton pentru amatori, în week-end, la cea de-a doua ediție

Ca urmare a succesului ediției inaugurale, disputată de Ziua Națională, Federația Română de Badminton și Primăria Municipiului Timișoara – CLT au pus pe roate și cea de-a doua ediție a ”Cupei firmelor la badminton pentru amatori”, ce va avea loc sîmbătă și duminică, în 25-26 mai, în sala Banu Sport.

La nici o jumătate de an după ce, tot în complexul Banu Sport, prima ediție se dovedea un succes, întrecerea organizată în 1 decembrie 2012 aducînd în sală peste 100 de participanți din 35 de firme timișene, federația de specialitate pune așadar pe roate și o a doua ediție.

Fondurile adunate în urma evenimentului derulat de Ziua Națională a făcut posibilă dotarea a 10 școli din Timișoara în care copiii au început să joace badminton, prin proiectul „Shuttle Time – Badmintonul în școli”. Între timp s-au alăturat acestui proiect 41 de școli la nivel național, din care 15 sunt din județul Timiș.

Încurajînd potențialii participanți să se înscrie la start, prin îndemnul ”Dovediţi spirit de echipă şi intraţi în competiţie!”, organizatorii explică în cadrul unui comunicat faptul că ”puteti sa sustineti proiectul „Shuttle Time – Badmintonul in scoli” si implicit sa sustineti mai multa miscare in randul copiilor nostri, alegand sa fiti sponsor al acestui eveniment sau prin simpla participare. Toate fondurile adunate din sponsorizari, donatii si taxe de participare vor fi folosite pentru implementarea badmintonului in scoli. Ne bucura sa vedem ca avem tot mai multi oameni care cred in proiectul nostru si il sustin! Badmintonul este un sport excelent : rapid, antrenant şi elegant. În plus, mai poate fi amuzant. Veniţi să-l practicaţi alături de noi sau veniţi să faceţi cunoştinţă cu el. Ataşat este invitatia şi formularul de inscriere, iar  pentru orice înrebări sau informaţii vă rugăm să ne contactaţi”.

Dar iată și alte detalii adiționale puse la dispoziție de organizatori…

Evenimentul se va desfășura în Complexul Banu Sport, sâmbata, 25 mai 2013 si duminică 26 mai 2013. Program: sâmbată: ora 9.00-9.30 pentru jucători: primirea participanților, tragere la sorți; ora 9.30 – începe concursul; duminică: ora 9.00 – concurs.

Desfăsuratorul zilei va fi transmis persoanelor / firmelor înscrise în momentul în care va fi definitivat.

Concursul individual se va desfășura pe 2 categorii: amatori silver si amatori gold, pentru ca nivelul jucătorilor care se vor întâlni pe terenul de joc să fie echilibrat.

Taxe de participare:

• concursul pe echipe: 150 lei / echipa (5 probe: 1 simplu feminin, 1 simplu masculin, 1 dublu feminin, 1 dublu masculin, 1 dublu mixt; fiecare jucător are voie sa joace maxim 2 probe în concursul pe echipe)

• concursul individual:

• simplu feminin / masculin: 20 lei / pers

• dublu feminin / masculin / mixt: 15 lei / pers (30 lei / dublu)

Taxele de participare pot fi plătite în contul Federatiei Române de Badminton nr.

RO08BRDE410SV21870244100 BRD-Calderon sau la sală înainte de participarea la concurs.

Premii: medalii, cupe, premii oferite de sponsori.

Echipamentul necesar este echipament pentru sport de sală, mingi si racheta de badminton. Mingile de badminton sunt puse la dispoziție de către organizator.

Înscrierile se fac până la data de 22 mai 2013, trimițând formularul de înscriere (atașat) pe mail, la adresa: [email protected] sau [email protected]

Fondurile adunate vor fi folosite în proiectul “Shuttle Time – Badmintonul in școli”.

La prima ediție a Cupei Firmelor din Timișoara au fost alături de noi 108 participanți din 35 de firme, iar datorită acestora, partenerilor si sponsorilor 10 școli din Timișoara au fost dotate cu echipamentul necesar practicării badmintonului în școli.

Persoane de contact: Eleonora Posteuca – tel. 0745.376.564 email: [email protected]; Rodica Harangus – tel. 0767.918.228 email: [email protected]

Acest articol a fost publicat în Badminton, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 × = patruzeci opt

 


Ultimele articole din categoria Badminton: