Alexandra Soare, locul I și medalii de bronz pentru CSM Timișoara la Arenele BNR în Campionatul Național U17

Alexandra Soare a cucerit la sfârșitul acestei săptămâni 3 medalii pentru CSM Timișoara la Campionatul Național sub 17 ani desfășurat la Bucuresti, ocazie cu care badmintonul românesc și-a întins fileul în premieră în sala de sport din cadrul Complexului Arenele BNR. Jucătoarea de la Clubul Sportiv Municipal a câștigat ultimul act al probei de dublu mixt din cadrul finalelor Campionatului Național U17, obținând totodată alte două medalii de bronz. Iar peste 3 săptămâni, în perioada 22-24 noiembrie, caravana la fileu se va muta pe Bega, cu prilejul Campionatului Național U15 ”Elite”, programat la Timișoara în sala UVT de pe strada Oituz. 

Alexandra Soare a cucerit locul I în proba de dublu mixt a ”Naționalului” sub 17 ani în pereche cu Mihnea Crăciun, de la gruparea bucureșteană Sportul Studențesc, timișoreanca situându-se pe poziția a treia a podiumului în proba de simplu fete, dar și la dublu feminin, în echipă cu Carina Bălaşa, de la CSȘ Onești.

CSM Timișoara i-a mai aliniat în întrecerile din perioada 1-3 noiembrie de la Arenele BNR și pe Bogdan Mihai, Robert Kubik, David Drăghiciu, Briana Herciu, Diana Popescu și Iasmina Bugarschi.

Alexandra Soare

Alexandra Soare

 

Acest articol a fost publicat în Badminton, Sport juvenil și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − = 5

 


Ultimele articole din categoria Badminton: