Alexandra Soare și Paul Hărănguș, în sferturi la dublu mixt în Li Ning Cyprus Junior 2019, din Circuitul European de Juniori U19

Badmintoniști timișoreni la ceas de primăvară pe căi mediteraneene, mai întâi în Cipru, în cadrul Circuitului European de Juniori U19, iar în a doua decadă a lunii mai în Grecia. Alexandra Soare și Paul Hărănguș au fost la câteva puncte de disputarea semifinalei în proba de dublu mixt a ediției din acest an a competiției Li Ning Cyprus Junior 2019, derulată la Nicosia, urmând ca sportivii de la CSM Timișoara să concureze în curând și la Hellas Junior 2019, la Kalamaria, între 10 și 12 mai. 

Soare și Hărănguș au concurat în Cipru în proba de dublu mixt prin a se califica până în sferturile de finală, puțin lipsindu-le să acceadă în semifinale, la capătul unei meci de 3 seturi împotriva perechii grecilor.

Totodată, la simplu masculin, Hărănguş a câștigat două meciuri, oprindu-se apoi în optimile de finală ale probei individuale, partidă cedată danezului calificat în finală. Iar următorul turneu internațional pentru cei doi sportivi, peste două săptămâni, în Balcani.

 


Acest articol a fost publicat în Badminton și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ doi = 11

 


Ultimele articole din categoria Badminton: