Andra Olariu (CSM Timișoara), câte două victorii respectiv înfrângeri la Pecs

Andra Olariu a participat la finele săptămânii la Internaționalele de Juniori ale Ungariei, întrecere juvenilă din cadrul circuitului continental de profil, câștigând primele partide la simplu feminin și dublu mixt dar fiind eliminată ulterior.

Andra Olariu şi Florentin Gîscă, finalişti la dublu mixt în Cupa României U15

Andra Olariu: la simplu și dublu mixt în Ungaria

 

Sportiva campioană națională en titre de seniori în badmintonul românesc a dispus mai întâi cu 21-17, 22-20 de o turcoaică creditată cu șanse mai mari în întrecerea de la Pecs, Yaren Dolcu, plasată în capii de serie 9-16, pierzând însă apoi în fața altei turcoaice, Emine Demirtas, după un meci de 33 de minute: 21-13, 21-19.

Andra Olariu, de la CSM Timișoara, a câștigat și primul meci la dublu mixt în cadrul concursului ”5th Multi Alarm Hungarian Junior 2015”, făcând pereche cu lusitanul Ricardo Silva, scor 21-18, 21-16 cu slovacii Hrncar și Vargova, dar au fost eliminați apoi la mare luptă, în 3 seturi, după 44 de minute, de cehii Holub și Lajdova, favoriți 9-16.

Un tur în plus la Pecs, în proba de dublu mixt, au mers compatrioții Andrei, Filimon Collins-Valentine și Cătălina Simionescu, favoriți 9/16, care, după ce au trecut de două perechi din Cehia, s-au înclinat în fața junioilor francezi Hammer și Hoyaux, favoriți 3/4, cu 21-16, 23-21. Tot în fața unui francez, Thom Gicquel, s-a înclinat Collins-Valentine și la simplu băieți, după ce în primul tur trecea de maghiarul Pytel.

Acest articol a fost publicat în Badminton, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 × = opt

 


Ultimele articole din categoria Badminton: