Continental Automotive, locul I în prima ediţie a „Cupei Firmelor” la badminton pentru amatori

„Cupa Firmelor” la badminton pentru amatori a avut parte de un debut fericit cu ocazia Zilei Naţionale a României, peste 100 de angajaţi bucurîndu-se de buna iniţiativă a reunirii iubitorilor acestei discipline într-o competiţie dedicată sportului de masă dar avînd şi o conotaţie socială, prin strîngerea de fonduri destinate achiziţionării echipamentelor de badminton pentru şcolile timişorene semnatare ale unui parteneriat în acest sens, fonduri rezultate din vînzarea de felicitări şi beţişoare de Moş Nicolae făurite de copii ai participanţilor, într-un atelier de creaţie derulat în paralel cu întrecerea în sine.

Bună gazdă a evenimentului a fost, pe tot parcursul zilei de sîmbătă, sala Banu Sport din Timişoara, unde concursul badmintonistic rezervat exclusiv angajaţilor firmelor din Timişoara dar şi din imprejurimi a reunit un număr semnificativ de participanţi, de la 35 de firme, printre care amintim Continental Automotive, Modatim, Universitatea de Vest, Aims, Alcatel, Reha Clinic, ITPS, Eta2u, Grafoprint sau FMLogistic.

La eveniment au participat nu doar adulţii amatori de badminton, ci şi cei mici, care fie au jucat împreună cu părinţii, fie au luat parte la atelierul de creaţie în cadrul căruia au confecţionat felicitări şi beţişoare tradiţionale de Moş Nicolae, toate acestea cu ocazia sărbătorilor de iarnă şi fiind îndrumaţi şi ajutaţi de cei de la Interact.

Copiii au scos la vînzare rodul imaginaţiei şi creaţiei lor, aceste felicitări şi beţişoare, iar din banii colectaţi vor fi achiziţionate echipamente speciale de badminton pentru şcolile care au semnat parteneriatul acestui program de promovare a badmintonului în unităţile de învăţămînt. Şcolile care vor beneficia de aceste donaţii provenite atât din vânzarea obiectelor de Craciun cât şi din taxa de participare, achitată de fiecare persoană participantă la competiţie, sunt Generală 24, Generală 2 şi Generală 18.

Iar organizatorii acestui eveniment au subliniat că nu se vor opri aici, încercînd să aducă badmintonul în cât mai multe şcoli timişorene.

Atmosfera din sală a fost una foarte plăcută pe tot parcursul competiţiei. Astfel, s-a văzut munca în echipă a participanţilor iar susţinătorii au întreţinut această atmosferă pe tot parcursul desfăşurării programului. Galeriile scandau numele celor mai buni iar în sală se citea relaxarea pe feţele oamenilor, foarte binedispuşi şi mulţumiţi într-o zi cîştigată pentru sport, în care s-a activat „în echipă”, și în care nu doar au făcut mişcare ci şi fapte bune.

Animona Huţu, preşedintele Federaţiei Române de Badminton, cea care a coordonat organizarea acestui eveniment sportiv şi de caritate, susţinut în parteneriat cu Primăria Timişoara şi Consiliul Local Timişoara, a fost felicitată în nenumărate rânduri pentru reuşita ediţiei inaugurale. „Ne-am ocupat şi de cei mici şi de cei mari. Copiii au ce învăţa de la părinţii lor, cum să împace şi munca, şi sportul. Prin aceste lucruri, copiii iau exemple de la părinţi şi se mai desprind din faţa calculatoarelor”, a declarat cu zâmbetul pe buze Animona Huţu.

Participanţii la ediţia inaugurală au fost premiaţi ca atare, locul I la concursul pe echipe fiind cîştigat de către Continental Automotive, care a primit pe lângă cupe şi medalii şi invitaţii la degustare de vinuri. Cei de pe locul I la individual, Alin Popescu şi Carmen Bugarski, au primit vouchere la „Stejarul” de la Bazoş, pe cînd badmintoniştii amatori clasaţi pe locurile 2 şi 3 au primit medalii şi diplome.

Organizatorii şi participanţii s-au declarat a fi foarte mulţumiţi la finele unei frumoase zile dedicate mişcării şi sportului, în care au avut parte de ore de relaxare dar şi de plăcute revederi, iar cele trei şcoli se vor bucura de echipamentele de badminton şi de introducerea acestui sport în cadrul unităţilor lor de învățământ.

Acest articol a fost publicat în Badminton, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Continental Automotive, locul I în prima ediţie a „Cupei Firmelor” la badminton pentru amatori

  1. Sorin spune:

    A fost o atmosfera super acolo. Multi participanti dar si spectatori, copii, familii. O zi de 1 decembrie petrecuta bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − sapte =

 


Ultimele articole din categoria Badminton: