Cristina Sîrbu și Alexandru Mocan, de la CSM Timișoara, triumfători cu România la ”Nation to nation U13 2020”, la Pécs

Badmintoniștii juniori timișoreni Cristina Sîrbu si Alexandru Mocan, legitimați la Clubul Sportiv Municipal, au fost selecționați în lotul național juvenil sub 13 ani, ce a participat cu succes în acest weekend la turneul pe echipe „Nation to Nation U13 2020”, desfășurat în Ungaria. Iar pentru al doilea an consecutiv reprezentativa U13 a României a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului competiției internaționale.

Tradiționalul turneu de la Pécs a întrunit în acest an 8 echipe naționale de juniori sub 13 ani, și anume din Cehia, Danemarca, Serbia, Slovacia, Slovenia, Romania, Ungaria și una mixtă, compusă din sportivi din Slovacia și Ungaria, care au înlocuit formația Bulgariei, ce nu a mai putut participa. 

Cele 8 echipe au jucat fiecare cu fiecare, disputându-se 9 meciuri în cadrul unei întâlniri: 3 meciuri de simplu fete, 3 meciuri de simplu băieți și 3 meciuri de dublu (dublu băieți, dublu fete și dublu mixt).

Romania, sub îndrumarea antrenorului Ștefan Baubeg, a încheiat victorioasă competiția, fiind singura echipa neînvinsă în cele 7 întâlniri disputate: 9:0 cu Slovenia și Serbia; 8:1 cu echipa mixtă; 7:2 cu Cehia, Slovacia și Ungaria respectiv 6:3 cu Danemarca. 

Lotul național a fost alcătuit din Irina Gherasim (CSU Galați), Sorina Jugănaru (Sportul Studențesc), Ioana Popescu (Sportul Studențesc), Cristina Sîrbu (CSM Timișoara), Simina Turcu (ACS Armada Sud București), Călin Grăjdieru (ACS WePlay Brasov), Alexandru Mocan (CSM Timișoara), Dragoş Niță (ACS Andriany Piatra Neamț), Alexandru Pene (ACS Armada Sud București) și David Sinculeț (ACS Interfast/CSS Bacău).

Acest articol a fost publicat în Badminton, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 × = opt

 


Ultimele articole din categoria Badminton: