Cristina Sîrbu, triplă câștigătoare a Cupei României, Mocan două locuri I

Badmintoniștii Timișoarei au numărat cu bucurie până la 11 la încheierea Cupei României pentru categoriile sub 15 ani și seniori, desfășurată în perioada 18-20 martie în capitală în organizarea Badminton Armada Arena în colaborare cu Federația Română de Badminton, bănățenii cucerind 5 locuri I și câte 3 medalii de argint respectiv bronz. 

Cristina Sîrbu a adjudecat majoritatea medaliilor de aur pentru CSM Timișoara, mai exact trei, câștigând toate probele în care s-a aliniat la start, la simplu și dublu feminin respectiv dublu mixt, celelalte medalii de aur fiind câștigate de colegul de club Alexandru Mocan, în vreme ce Paul Hărănguș și Daniel Popescu s-au situat pe celelalte trepte ale podiumului. Iar bănățenii s-au aliniat pe Dâmbovița cu un octet, completat la fileu de Alexandra Soare, Diana Popescu, Iasmina Bugarschi si Silvia Maier. 

La categoria ”Elite”, Paul Hărănguș a ocupat locul 2 la simplu masculin după pierderea finalei probei, respectiv locul 3 la dublu masculin, pe când Daniel Popescu locul 2 la dublu masculin, locul 3 la simplu masculin și tot locul 3 la dublu mixt, pe podiumul tuturor probelor în care s-a aliniat la start.

La juniorii U15, triumf pe linie al Cristinei Sirbu, locul I atât la simplu fete cât și la dublu fete respectiv dublu mixt, în vreme ce Alexandru Mocan a triumfat la dublu băieți dar și la dublu mixt, finalist ocupant al locului 2 în proba de simplu masculin.

Fotografii

 

 

Acest articol a fost publicat în Badminton și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt + = 16

 


Ultimele articole din categoria Badminton: